Valikko Sulje

Kanta-Hämeen autosuunnistussarja jatkuu

Maasturi

Kanta-Hämeessä 60-luvulta alkaen järjestetyn autosuunnistuksen harjoitusajosarjan syyskausi käynnistyy Hämeenlinnassa 8.8. ajettavalla kisalla.

Kahdeksan kantahämäläisen autourheiluseuran järjestämässä kesäisessä AS-harjoitusajosarjassa ajettiin alkukesällä kolme kisaa. Sarja saavuttaa 8.8. puolivälin, sillä syyskaudella on ohjelmassa viisi tiistai-iltaisin ajettavaa harjoitusajoa.

AS-sarjan kisoihin osallistuminen on helppo ja edullinen tapa päästä sisään autosuunnistuksen maailmaan. Harjoitusajoissa ei vaadita minkään seuran jäsenyyttä tai tutkintoja, ja aloittelijoiden E-luokassa osanottomaksu on vain 10 euroa/pari/harjoitusajo.

Jokaisen harjoitusajon lähtöpaikalla on noin tuntia ennen E-luokan lähtöaikaa pieni aloittelijakoulutusinfo. AS sopii hyvin perheharrastukseksi, sillä kartanlukija voi olla ajokortiton ja alaikäinen. Kisasuoritus kestää 1–2 tuntia.

AS-sarjassa ei peritä sarjamaksua, mutta silti luokkien parhaat palkitaan sarjan päätyttyä. Kilpailija voi ajaa haluamansa määrän osakilpailuja, mutta sarjan loppupisteisiin lasketaan kunkin kilpailijan kuusi parasta suoritusta.

AS-harjoitusajosarjan jäljellä olevat osakilpailut ajetaan Hämeenlinnassa 8.8., Riihimäellä 15.8., Hyvinkäällä 22.8., Lopella 29.8. ja Lammilla 5.9.

Lisätieto tapahtumista ja sähköiset ilmoittautumiskaavakkeet löytyvät osoitteesta autosuunnistus.net => Kilpailut => AS-sarjat. Lisätietoa AS-sarjan kisoista saa myös Facebook-ryhmän Autosuunnistusta Kanta-Hämeessä kautta

facebook/autosuunnistustakantahämeessä

 

Maasturi

Autosuunnistuksen aloittaminen on helppoa, sillä kilpaa pystyy ajamaan tavallisella henkilöautolla ilman mitään erikoisvarusteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *