Valikko Sulje

AS-kausi käyntiin 31.1.2015

AS-kausi 2015 avataan perinteiseen tapaan NaSU:n järjestämällä kilpailulla Varsinais-suomalaisissa maisemissa. Tällä kertaa kansallisena kilpailuna ajettava Armonlaakson ajo on jo monena vuotena polkaissut talvikauden käyntiin. Tämänkertaisen kisan järjestäjät lupaavat tiukkaa ja perinteistä talvi-autosuunnistusta ja takaavat kisan toimivan oivana lämmittelynä heti seuraavana viikonloppuna ajettavalle kauden ensimmäiselle arvokisalle.

Lapuan UA:n järjestämä, 7.2 ajettava PRP Racing AS SM on kauden ensimmäinen arvokilpailu, ja osakilpailu sekä SM että CUP-sarjoissa. Tämän vuoden arvosarjat ajetaan samoissa osakilpailuissa, täten sekä SM- että CUP-kilpailuja on luvassa yhteensä viisi, ja tällä kertaa kummassakin sarjassa on jopa kaksi talviosakilpailua.

Talvikauden kolmas osakilpailu on RiiUA:n SM/CUP-Talvieksytys. Kesäkauden lähtöasetelmat ratkotaan 21.2 Kanta-hämeen talvimaisemissa.

Säidenhaltijan mielenliikkeet tuntuvat tänä talvena olevan harvinaisen sekavia, toivokaamme talvisten kelien riittävän eteläisessäkin suomessa helmikuun lopulle asti…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *