Valikko Sulje

RiiUA:n Toivoset AS-mestareiksi

ToivonenJanne

Riihimäen Urheiluautoilijoiden Jukka ja Janne Toivonen voittivat C-luokan Kanta-Hämeen autosuunnistussarjan kuudennessa osakilpailussa. Lopen Urheiluautoilijoiden järjestämän kisan voittanut isä-poikapari varmisti samalla itselleen C:n sarjamestaruuden.

Vuosina 2012 ja 2013 rallin trophy-mestaruuden voittanut Janne Toivonen on lukenut isälleen ”nuotteja” mallikkaasti kesän AS-kisoissa, sillä Toivoset ovat voittaneet viidestä ajamastaan kisasta kolme ja sijoittuneet kaksi kertaa kakkoseksi.

Toivosten mestaruuden ainoa uhka, hämeenlinnalaiset Rasmus ja Teemu Hakala, eivät osallistuneet Lopen kisaan, eivätkä veljekset pysty enää nousemaan RiiUA:n parin ohi. Lopella kolmoseksi ajaneet RiiUA:n Mika ja Eemi Salo, niin ikään isä ja poika, kilpailevat Hakaloiden kanssa C:n hopeatilasta.

Aloittelijaluokassa espoolaiset Pasi Säälehto ja Markus Harilainen vankistivat sarjajohtoaan kauden kolmannella luokkavoitolla. Kakkoseksi ajaneet Tuija Järvinen ja Johanna Erämaja ovat kuitenkin vielä mukana E-luokan mestaruuskamppailussa.

Viime vuonna C:n mestariksi ajanut akaalais-lahtelainen pari Henri Oksman – Antti Nousiainen johtaa puolestaan B-luokan sarjaa kahden pisteen erolla HyUA:n pariin Anita Heino – Pasi Winberg. Oksman – Nousiainen oli Lopella B:n kakkonen, kun voittoon ajoi kyröläispari Markku Kannisto – Juha Sinkkonen.

MA-luokan voittanut hausjärveläis-ylöjärveläinen pari Anssi Karppinen – Timo Saarinen voittaa ylimmän kisaluokan mestaruuden.

AS-sarjan kaksi viimeistä kisaa ajetaan Hämeenlinnan Tuuloksessa 25.8. ja 1.9.

ToivonenJanne
Rallimestaruuksia ajanut RiiUA:n Janne Toivonen on voittamassa AS-sarjan C-luokan kartturimestaruuden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *