Valikko Sulje

Autosuunnistuskoulutusta Riihimäellä ensi sunnuntaina 26.4.

Kanta-Hämeessä 60-luvulta alkaen järjestettyyn autosuunnistuksen harjoitusajosarjaan on hyvä valmistautua ensi sunnuntaina 26.4. Riihimäellä järjestettävässä koulutus- ja harjoitusajotapahtumassa.

Kahdeksan kantahämäläistä autourheiluseuraa järjestää jälleen kesäisen AS-harjoitusajosarjan, jonka osakilpailut ajetaan pääsääntöisesti tiistai-iltaisin.

AS-sarjan kisoihin osallistuminen on helppo ja edullinen tapa päästä sisään autosuunnistuksen maailmaan. Harjoitusajoissa ei vaadita minkään seuran jäsenyyttä tai tutkintoja, ja aloittelijoiden E-luokassa osanottomaksu on vain 10 euroa/pari/harjoitusajo.

Jokaisen harjoitusajon lähtöpaikalla on noin tuntia ennen E-luokan lähtöaikaa pieni aloittelijakoulutusinfo.

Enemmän koulutusta on tarjolla sunnuntaina Riihimäellä Pohjolanrinteen koululla, joka toimii kello 12–17 Riihimäen-Hyvinkään Seudun Nuorkauppakamarin järjestämän AS-henkisen tapahtuman keskuspaikkana.

AS-harjoitusajosarjan osakilpailut ajetaan 5.5. (Riihimäki), 14.5. (Valkeakoski), 19.5. (Forssa), 26.5. (Turenki), 11.8. (Hyvinkää), 18.8. (Loppi), 25.8. (Hämeenlinna) ja 1.9. (Lammi).

Tapahtumista saa lisätietoa osoitteesta harjoitusajosarjan sivuilta. Riihimäen sunnuntaisesta AS-tapahtumasta löytyy lisätietoa osoitteesta https://www.facebook.com/RiihimakiRace

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *