Valikko Sulje

Kanta-Hämeen autosuunnistussarjassa tiukka taistelu

Yhdeksästä kilpailusta muodostuvan Kanta-Hämeen autosuunnistussarjan aloittelijaluokan mestaruudesta käydään tiukkaa kisaa. Lopen UA:n isännöimässä kuudennessa osakilpailussa E-luokan voittanut loppilaispari Jukka Johansson – Jyri Rantalainen on enää kahden pisteen päässä piikkipaikasta.

11-vuotiaan Jyrin luotsaama autokunta Johansson – Rantalainen oli LopUA:n kisassa yhden suunnistusaseman verran epätarkempi kuin Raision UA:n pari Noora Sirviö – Mikke Yrjölä, mutta pari paikkasi nopeudella kymmenen minuutin suunnistusvirheensä.

Nopeinta vauhtia E-luokassa piti pari Jyrki Tusa – Hannu Hirsivaara, mutta luokkaa johtavat lohjalaiset jäivät kymmenen parin ryhmässä kolmanneksi, sillä pari teki melkoisesti suunnistusvirheitä.

Rengossa ensi tiistaina ajettavaan Ahveniston AU:n kisaan startattaessa Tusan ja Hirsivaaran johto Johanssoniin ja Rantalaiseen on vain kaksi pistettä. Vuorotellen tyttäriensä ja veljenpoikansa kuljettajana toiminut Juha Kauranne on tasapisteissä Johanssonin kanssa.

Sarjan loppupisteisiin huomioidaan kunkin kilpailijan kuusi parasta suoritusta. Koska Johansson – Rantalainen on ajanut yhden kisan lohjalaisia vähemmän, parilla on helppo työ nousta Rengossa luokan kärkeen.

C-luokan kaikki edelliset kisat voittanut Henri Oksman – Antti Nousiainen ei osallistunut Lopen kisaan, jonka voittajaksi ajoivat rajamäkeläiset Merja ja Petteri Tikkaoja.

B-luokan Läyliäinen–Pilpala-akselilla ajetussa kisassa voitti HyUA:n Anita Heino – Pasi Winberg. Ylimmän MA-luokan ykköseksi ajoi AAK/LamUA-pari Jarno Laine – Pekka Virtanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *