Valikko Sulje

Kanta-Hämeen AS-sarjassa kahdeksan harjoitusajoa ja koulutusta aloittelijoille

Suomen pitkäikäisin autourheilusarja käynnistyy helatorstaina 18.5. ja tarjoaa touko–elokuussa kahdeksan autosuunnistuksen harjoitusajoa.

AS-sarjan kisoihin osallistuminen on helppo ja edullinen tapa päästä sisään autosuunnistuksen maailmaan. Harjoitusajoissa ei vaadita minkään seuran jäsenyyttä tai tutkintoja, ja aloittelijoiden E-luokassa osanottomaksu on vain 10 euroa/pari/harjoitusajo.

Autosuunnistus sopii hyvin perheharrastukseksi, sillä kartanlukija voi olla ajokortiton ja alaikäinen. Kisasuoritus kestää 1–2 tuntia.

AS-sarjassa ei peritä sarjamaksua, mutta silti luokkien parhaat palkitaan sarjan päätyttyä. Kilpailija voi ajaa haluamansa määrän osakilpailuja, mutta sarjan loppupisteisiin lasketaan kunkin kilpailijan viisi parasta suoritusta.

AS-sarjan harjoitusajot ajetaan 18.5. (Valkeakoski, VaToSUA), 6.6. (Loppi, LopUA), 25.7. (Riihimäki, RiiUA), 1.8. (Lammi, LamUA), 8.8. (Nummela, UFAK), 15.8. (Forssa, FoSUA), 22.8. (Janakkala, TAUK) ja 29.8. (Hämeenlinna, AAU).

Jokaisen harjoitusajon lähtöpaikalla annetaan aloittelijoille koulutusta, mutta tänä vuonna tarjolla on myös kolme maksutonta aloittelijakoulutusajoa, jotka RiiUA järjestää 10.4., 23.4. ja 7.5. Näistä tapahtumista lisätietoa Riihimäen Urheiluautoilijoiden sivuilta tai Mika Salo (mika@mikasalo.fi, 040 728 4933).

Toivottavasti voit omalta osaltasi edistää autosuunnistuksen pysymistä lajikartalla sillä, että levität sarjasta ja noista aloittelijakoulutusajoista tietoa omassa ympäristössäsi sanallisesti, somea hyödyntäen ja/tai jakamalla ohessa olevaa sarjan mainosta huoltoasemille, kauppoihin, ostoskeskuksiin, työpaikoille, seuran kerhohuoneelle jne. Mainoksen kiinnittämiseksi pitää tietyissä tapauksissa kysyä lupa.

Mainosta, joka on ohessa pdf– ja jpg-muodossa että matalana bannerina, saa jakaa myös sähköisesti sähköpostilla, oman alueen Facebook-ryhmässä jne., ja sen saa sijoittaa seuran nettisivuille.

Kanta-Hämeen AS-sarjan kisojen järjestäjät ovat kiitollisia kaikesta sarjan eteen tehtävästä markkinointityöstä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *