Valikko Sulje

Kanta-Hämeen AS-sarjassa alkaa 9.6.

Suomen pitkäikäisimmän autourheilusarjan avauskisa suunnistetaan tiistaina 9.6. Loput Kanta-Hämeen AS-sarjan viisi kisaa ajetaan elo–syyskuussa. 

Autosuunnistuksen harjoitusajosarja on kuulunut kantahämäläiseen kesään jo yli 50 vuotta – ja perinne jatkuu myös poikkeusolosuhteissa. Koronavirusepidemian vuoksi sarja-avaus siirtyi noin kuukaudella, eikä kevätkaudella ajeta kuin Riihimäen UA:n 9.6. isännöimä kisa. 

AS-sarjan kisoihin osallistuminen on helppo ja edullinen tapa päästä sisään autosuunnistuksen maailmaan. Harjoitusajoissa ei vaadita minkään seuran jäsenyyttä tai tutkintoja, ja aloittelijoiden E-luokassa osanottomaksu on vain 10 euroa/pari/harjoitusajo.  

AS sopii hyvin perheharrastukseksi, sillä kartanlukija voi olla ajokortiton ja alaikäinen. Kisasuoritus kestää 1–2 tuntia.

AS-sarjassa ei peritä sarjamaksua, mutta silti luokkien parhaat palkitaan sarjan päätyttyä. Kilpailija voi ajaa haluamansa määrän osakilpailuja, mutta sarjan loppupisteisiin lasketaan kunkin kilpailijan neljä parasta suoritusta. 

Sarjan syyskausi käynnistyy näillä näkymin 4.8. Hämeenlinnassa Ahveniston AU:n kisalla. RiiUA:n ja AAU:n lisäksi osakilpailuja järjestävät Hyvinkään, Lammin ja Lopen UA:t sekä Turengin AUK.

 Ilmoittautuminen RiiUA:n 9.6.2020 osakilpailuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *