Valikko Sulje

Kanta-Hämeen AS-sarjan tolppamainos

Kanta-Hämeen autosuunnistussarjan mainoksen kysyntä ylitti odotukset, joten tolppamainoksesta jouduttiin ottamaan uusintapainos!  

No, todellinen syy mainoksen uudelle versiolle on se, että toukokuussa ajettavaksi suunnitellut kaksi harjoitusajoa siirtyivät koronavirusrajoituksen vuoksi kesäkuukausien puolelle: Forssan kisa ajetaan 10.8. ja Riihimäen 15.6. Sarja-avauksena toimii näin ollen 1.6. ajettava Lopen kisa ajetaan syksyllä. 

Tolppamainoksella tarkoitetaan postmodernia tapahtumamarkkinointia, joka perustuu asiasta kiinnostuneiden henkilöiden aktiivisuuteen ja viitseliäisyyteen. Tolppamainosmarkkinointi tavoittaa myös sellaisia ihmisiä, jotka elävät normaalia elämää ja liikkuvat huoltoasemilla, kaupoissa, ostoskeskuksissa, työpaikoilla, seurojen kerhohuoneille jne. Näitä tosin on nyt vallitsevan koronavirusepidemian aikaan niukasti. 

Autosuunnistuksesta kiinnostuneiden henkilöiden toivotaan kopioivan tästä pdf-muodossa tai tästä jpg-muodossa löytyvää AS-sarjan mainosta A4- tai A3-koossa ja kiinnittävän sitä oman toimintaympäristöönsä – korona aikaan siis pääasiassa kodin seinille. 

Mainosta saa jakaa myös sähköisesti sähköpostilla, oman alueen Facebook-ryhmässä jne., ja sen saa sijoittaa seuran nettisivuille. 

Mainoksen kiinnittämiseksi pitää tietyissä tapauksissa kysyä lupa. 

Kanta-Hämeen AS-sarjan kisojen järjestäjät ovat kiitollisia kaikesta sarjan eteen tehtävästä markkinointityöstä! Pidetään autosuunnistus hengissä kaikin keinoin! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *