Valikko Sulje

Kanta-Hämeen AS-sarja palkintojenjako 26.9.

MattssonKallioAjo

Kanta-Hämeen autosuunnistussarjan palkintojenjakotilaisuus pidetään tiistaina 26.9. kello 18.30 alkaen Iittalan Iskuasemalla osoitteessa Asemakuja 2.

AS-sarjassa palkitaan E-luokassa viisi parasta kuljettajaa ja kartanlukijaa, C-luokassa kuusi parasta kuljettajaa ja kartanlukijaa, B-luokassa kolme parasta kuljettajaa ja kartanlukijaa sekä MA-luokan paras kuljettaja ja kartanlukija.

Niiden palkittavien, jotka eivät pääse paikalle, toivotaan ilmoittavan esteestä Heikki Lehtoselle, 040 777 3881. Myös muut kuin palkittavat autosuunnistushenkiset henkilöt ovat tervetulleita palkintojenjakotilaisuuteen.

E-luokan palkittavat kuljettajat ovat Samuli Sulku, Janne Yliheikkilä, Petteri Tikkaoja, Valtteri Mäkelä ja Teemu Lehtinen.

E-luokan palkittavat kartanlukijat ovat Seppo Sulku, Kristian Lappalainen, Lauri Tikkaoja, Mikko Winsten ja Jussi Kokko.

C-luokan palkittavat kuljettajat ovat Aleksi Mattsson, Janne Haaparanta, Mika Salo, Esko Vuorenpää, Tuija Järvinen ja Kari Maunula.

C-luokan palkittavat kartanlukijat ovat Mikko Kallio, Jussi Pasanen, Eemi Salo, Johanna Erämaja, Päivi Laajamäki ja Jarkko Laurila.

B-luokan palkittavat kuljettajat ovat Rolf Felin, Mikael Laakso ja Jani Muhli.

B-luokan palkittavat kartanlukijat ovat Stefan Felin, Jarno Kotajärvi ja Antti Niemelä.

MA-luokan palkittava kuljettaja on Raimo Vennola ja palkittava kartanlukija Jari Kulmala.

MattssonKallioAjo
Aleksi Mattsson ja Mikko Kallio ajoivat C-luokan mestareiksi. (kuva Pekka Virtanen)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *