Valikko Sulje

Kanta-Hämeen AS-sarja käyntiin

Suomen pitkäikäisin autourheilusarja käynnistyy tiistaina 14.5. ja tarjoaa touko–syyskuussa yhdeksän autosuunnistuksen harjoitusajoa.

AS-sarjan kisoihin osallistuminen on helppo ja edullinen tapa päästä sisään autosuunnistuksen maailmaan. Harjoitusajoissa ei vaadita minkään seuran jäsenyyttä tai tutkintoja, ja aloittelijoiden E-luokassa osanottomaksu on vain 10 euroa/pari/harjoitusajo.

Autosuunnistus sopii hyvin perheharrastukseksi, sillä kartanlukija voi olla ajokortiton ja alaikäinen. Kisasuoritus kestää 1–2 tuntia.

AS-sarjassa ei peritä sarjamaksua, mutta silti luokkien parhaat palkitaan sarjan päätyttyä. Kilpailija voi ajaa haluamansa määrän osakilpailuja, mutta sarjan loppupisteisiin lasketaan kunkin kilpailijan kuusi parasta suoritusta.

AS-sarjan harjoitusajot ajetaan 14.5. (Forssa, FoSUA), 21.5. (Riihimäki, RiiUA), 28.5. (Loppi, LopUA), 4.6. (Janakkala, TAUK), 11.6. (Valkeakoski, VaToSUA), 6.8. (Hämeenlinna, AAU), 20.8. (Pusula, THU-Team), 3.9. (Nummela, UFAK) ja 17.9. (Lammi, LamUA).

Jokaisen harjoitusajon lähtöpaikalla annetaan aloittelijoille koulutusta.

Toivottavasti voit omalta osaltasi edistää autosuunnistuksen pysymistä lajikartalla sillä, että levität sarjasta ja noista aloittelijakoulutusajoista tietoa omassa ympäristössäsi sanallisesti, somea hyödyntäen ja/tai jakamalla ohessa olevaa sarjan mainosta huoltoasemille, kauppoihin, ostoskeskuksiin, työpaikoille, seuran kerhohuoneelle jne. Mainoksen kiinnittämiseksi pitää tietyissä tapauksissa kysyä lupa. Mainosta saa jakaa myös sähköisesti sähköpostilla, oman alueen Facebook-ryhmässä jne., ja sen saa sijoittaa seuran nettisivuille.

Mainosta pdf ja jpg sekä matala banneri, saa jakaa myös sähköisesti sähköpostilla, oman alueen Facebook-ryhmässä jne., ja sen saa sijoittaa seuran nettisivuille.

Kanta-Hämeen AS-sarjan kisojen järjestäjät ovat kiitollisia kaikesta sarjan eteen tehtävästä markkinointityöstä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *