Valikko Sulje

Kanta-Hämeen autosuunnistussarja jatkuu 11.8.

Kanta-Hämeessä 60-luvulta alkaen järjestetyn autosuunnistuksen harjoitusajosarjan syyskausi käynnistyy Hyvinkäällä 11.8. ajettavalla kisalla.

Kahdeksan kantahämäläisen autourheiluseuran järjestämässä kesäisessä AS-harjoitusajosarjassa ajettiin toukokuussa neljä kisaa, joten jäljellä on vielä sama määrä tiistai-iltaisin ajettavia harjoitusajoja.

AS-sarjan kisoihin osallistuminen on helppo ja edullinen tapa päästä sisään autosuunnistuksen maailmaan. Harjoitusajoissa ei vaadita minkään seuran jäsenyyttä tai tutkintoja, ja aloittelijoiden E-luokassa osanottomaksu on vain 10 euroa/pari/harjoitusajo.

Jokaisen harjoitusajon lähtöpaikalla on noin tuntia ennen E-luokan lähtöaikaa pieni aloittelijakoulutusinfo. AS sopii hyvin perheharrastukseksi, ja viime vuonna E-luokan kartturimestariksi suunnisti 11-vuotias poika yhdessä isäpuolensa kanssa.

AS-harjoitusajosarjan jäljellä olevat osakilpailut ajetaan Hyvinkäällä 11.8., Lopella 18.8., Hämeenlinnassa 25.8. ja Lammilla 1.9.

Lisätieto tapahtumista, luokkien pistetilanteet ja sähköiset ilmoittautumiskaavakkeet löytyvät osoitteesta autosuunnistus.net.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *