Valikko Sulje

Ilvesajo AS-CUP

Ilvesajon peltoaurauksia

Ilvesajo-AS-Cup avaa cup-sarjan 20.2. – jos säät sallivat

Ilvesajon peltoaurauksia

Ahveniston Autourheilijoiden ensimmäinen tänä vuonna järjestämä autosuunnistuksen arvokilpailu on cup-sarjan 20. helmikuuta avaava Ilvesajo-AS-Cup. Ratamestarin iso työpanos saattaa kuitenkin sulaa ajokelvottomaksi.

Kanta-Hämeessä tehdään tuttuun tapaan konkreettista työtä autosuunnistuksen eteen. Länsi-Hämeenlinnassa ja osittain myös Lopella on ajovalmiina peltoaurauksia ja muita pyöritysalueita AAU:n cup-kisaa varten.

Reilu kaksi viikkoa ennen kisaa tilanne näyttää kutakuinkin hyvältä. Peltoauraukset ovat vielä tallella, eikä edellinen lämpökausi aiheuttanut pohjillekaan suuria vahinkoja.

Tulevan viikon sää ei kuitenkaan näytä kovin AS-myönteiseltä – mutta sille ei edes ratamestari Miikka Mäenpää mahda mitään. Koska tilanne on tämä, reittien lopullinen maastovalvonta suoritetaan vasta kisaviikolla. Jokainen kisoja tehnyt ymmärtää, miksi aikataulu on tällainen.

B- ja C-luokkalaisten Ilvesajo-AS-Cupin ilmoittautuminen on kuitenkin avoinna KITI-kisapalvelussa 14.2. kello 22 saakka. Koska ilmoittautuminen ei maksa mitään edes arvokilpailuluokkaan, järjestäjä tietysti toivoo, että kisaan aikovat kilpailijat kävisivät ilmaisemassa, että reitintekijöiden kannattaa jatkaa ponnisteluja tapahtuman eteen.

Koska luokkajakoa ei ole vielä poistettu, M- ja A-luokkalaiset joutuvat/saavat ajaa kansallisen kisan. C-luokitellut kilpailijaparit voivat osallistua joko kansalliseen C-luokkaan tai cup-luokkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *