Valikko Sulje

Härkätien Lenkki AS avaa autosuunnistuskesän 22.5.

5Ohrankammenet

Ahveniston Autourheilijoiden lauantaina 22. toukokuuta isännöimä SM/Cup Härkätien Lenkki AS toimii autosuunnistuksen kesäkauden avauskilpailuna ja vuoden ensimmäisenä kalenterikilpailuna. SM- ja cup-luokkien lisäksi Hämeenlinnassa ja naapurikunnissa ajettavassa kilpailussa on kansallinen C-luokka, ja kyseessä on Kauko Ohrankämmenen 60-vuotisjuhlakilpailu. 

Autosuunnistuksen SM- ja cup-sarjojen piti päättyä viime lokakuussa Ahveniston U:n järjestämään SM/Cup Härkätien Lenkki AS -kilpailuun. Koronavirusepidemian paheneminen pakotti AAU:n peruuttamaan kyseisen kilpailun, mutta silloin tehtyjä luvitus-, kartoitus- ja reitintekohommia hyödynnetään nyt toukokuussa, kun ohjelmassa on uuden AS-kesän avaava SM/Cup Härkätien Lenkki AS. 

Kilpailun ajankohdan muuttuminen ei mahdollista aivan samanlaista kilpailua, kuin mikä olisi ollut ohjelmassa lokakuussa, mutta kevään hyvä eteneminen ja koronavirustilanteen rauhoittuminen mahdollistavat silti riittävän suunnistuksellisuuden omaavan kilpailun järjestämisen. 

Härkätien Lenkki AS tarjoaa ajelua Hämeen Härkätien ympäristössä välillä maalaistalojen pihoissa poiketen ja muutamaa erikoiskartta-aluetta hyödyntäen. 

Koronavirusrajoitusten vuoksi kilpailussa ei todennäköisesti pystytä tarjoamaan aivan normaaleita lähtö-, maali- ja taukopalveluita, mutta tauolla myös on käytössä vessa ja puffetti. Sekä kilpailukeskuksen että tauon kahvioiden tuotto menee paikallisten kyläyhdistysten hyväksi. 

SM- ja cup-luokat maksavat osanottomaksun etukäteen, mutta C-luokan maksut hoidetaan lähtöpaikalla. C-luokassa on rajoitetusti jälki-ilmoittautumispaikkoja, mutta SM- ja Cup-luokkiin ei voi jälki-ilmoittautua. Kaikissa luokissa on mahdollista kilpailla lähtöpaikalla lunastettavalla tutustumislisenssillä. Jos kilpailijalla ei ole kilpailussa tarvittavaa lisenssiä eli hän ei voi ilmoittautua Kiti-järjestelmän kautta, ilmoittautuminen hoituu sihteerin kautta (yhteystiedot kutsussa). 

SM/Cup Härkätien Lenkki AS:n Kiti-kisasivu löytyy täältä

5Ohrankammenet
Tule juhlimaan Kaukon kanssa! Loppuvuodesta 85 vuotta täyttävä Kauko Ohrankämmenen ajaa Härkätien Lenkki AS:ssa 60-vuotisjuhlakilpailusa! Jari Ohrankämmen on toiminut isänsä kartturina vasta noin 30 vuotta. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *