Valikko Sulje

Autosuunnistuksen cup-mestaruus ratkeaa RiiUA:n Syyseksytyksessä

ASNousiainenAnttiOksmanHenri

Riihimäen Urheiluautoilijat järjestää nyt lauantaina 15.10. mahtavaa järjestysnumeroa 51 kantavan Syyseksytys-autosuunnistuskilpailun. Huiman historian omaavassa Syyseksytyksessä ratkaistaan as:n tämän kauden cup-mestaruus.

Syyseksytyksen reittikuvioista kantaa päävastuun SM- ja NEZ-sarjan kärkikartanlukijoihin lukeutuva Riku Bitter. Huiman määrän Riihimäen UA:n kesäisiä ja talvisia AS-eksytyksiä tehneen Bitterin kanssa 51. Syyseksytyksen reittejä on rakentanut Mika Salo.

Syyseksytys ajetaan pääosin Riihimäen kaupungin alueella. Ratamestarit käyttävät kisassa tuttujen suunnistusalueiden lisäksi myös alueita, joilla ei ole aiemmin suunnistettu autoilla.

Riihimäeltä Pohjolanrinteen koululta 15.10. kello 16.30 käynnistyvä Syyseksytys päättää autosuunnistuksen cup-sarjan. B- ja C-luokiteltujen parien mestaruudessa on kiinni neljä kaksikkoa. Yksi vahvimmista mestarisuosikeista on Kanta-Hämeen AS-sarjan B-luokan mestaruuden kaksi kertaa putkeen voittanut akaalais-lahtelainen pari Henri Oksman – Antti Nousiainen.

Kauden kolmannessa AS-cupissa kilpaillaan myös kansallisten luokkien M:n, A:n ja C:n paremmuudesta.

Normaalista poikkeavaa on, että kilpailun yhteydessä järjestetään myös harjoitusajo E- eli aloittelijaluokan pareille. Harjoitusajon reitti on ajettavissa tavallisella henkilöautolla. Lisätietoa harjoitusajosta antaa Mika Salo, 040 728 4933.

 ASNousiainenAnttiOksmanHenri

Antti Nousiainen ja Henri Oksman omaavat hyvät mahdollisuudet AS:n cup-mestaruuteen. SM:n tapaan myös cup-mestaruus voi mennä jakoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *