Justyä yleisesti

Kaikki autoihin liittyvä tekniikka ja räpellys.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Asteriks
Posts: 11
Joined: Tue Oct 14, 2008 7:55 pm
Location: Savitaipale
Contact:

Justyä yleisesti

Post by Asteriks »

Tuli tuossa hommattua hieno "keke" desing justy ja siinä nyt auton ympärillä pyörien kone kusee öljyä jakopään puolelta joka nurkasta ja tankin letkulähöt vuotaa.. iskarit loppu ja vähän kukkaa. muuten oiva peli.

Eli, onko toi jotenki hurjakin malli eli käykö justyistä yleensäkkin osat keskenään? 4wd ja 2wd. . eri vuotiset? lähinnä toi tankki ja iskarit nyt kiinnostaa. seki vielä noitte irkareitten suhteen ku tossa vissiin joku tehtaan madallus sarja?? eli toimiiko normi iskarit?
Näillä mennään!
Toyota Celica CSLE -91
Toyota Celica TA-22 -73
Toyota Corolla DX -84
Toyota Starlet KP-60 -81
AMa

Re: Justyä yleisesti

Post by AMa »

Justyn korimalli pyöristyi vuonna -89. Korin osien lisäksi vanhempi- ja uudempikorisessa on jonkin verran myös teknisiä eroja - lähinnä voimansiirrossa ja taka-akselistossa (takakelkka ja takaperän tuenta ovat erilaiset).
Asteriks wrote:4wd ja 2wd. . eri vuotiset? lähinnä toi tankki ja iskarit nyt kiinnostaa. seki vielä noitte irkareitten suhteen ku tossa vissiin joku tehtaan madallus sarja?? eli toimiiko normi iskarit?
Kekessä ei ole tehtaan vaan silloisen maahantuojan asentamat madallusjouset, H&R:n tekemät. Ja pelkät jousethan siihen uutena oli vaihdettu eli auto toimitettiin uutenakin vakioiskarien kanssa, joten normi-iskarit kyllä käyvät - "toimiminen" on sitten hieman laajempi juttu... :wink:

Tankista - en ole yrittänyt ristiin vaihtaa mutta silmämääräisesti vanhempi- ja uudempikorisessa on saman näköiset tankit. Etuvetoisesta en ole ihan varma, luulisin kuitenkin että siinäkin on ihan sama tankki.

Oli kuinka oli, helpompi nelikon osia on löytää kuin vajaavetoisen, Justyä kun on myyty nelivetoisena selvästi enemmän kuin etuvetoisena.
Asteriks
Posts: 11
Joined: Tue Oct 14, 2008 7:55 pm
Location: Savitaipale
Contact:

Post by Asteriks »

Hienoa :) jotain selvyyttä saa taas tästäkin hirmusta :) jos jollain jotain tietoa vielä tallella niin kiinnostaa kyllä. Tankki muuten korjattu ja pitää.. ensi vkloppuna sitten jakopään kimppuun, jos vaikka saisi vaihdettua vesipumpun stefatkin siinä samalla, fiksusti sekin askarreltu. loppupeleissa aika halvalla saa kaikkia osia tohon, jos vertaa esim. vaikka tohon celicaan :D jää aina perästä yks tai useempi numero pois :)
Näillä mennään!
Toyota Celica CSLE -91
Toyota Celica TA-22 -73
Toyota Corolla DX -84
Toyota Starlet KP-60 -81
Post Reply