Kanta-Hämeen AS-sarjan tolppamainoksesta kolmas painos

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
PeVi
Posts: 19
Joined: Tue Apr 27, 2021 10:42 am

Kanta-Hämeen AS-sarjan tolppamainoksesta kolmas painos

Post by PeVi »

Kanta-Hämeen autosuunnistussarjan tolppamainoksesta otettiin jo kolmas painos!

Toukokuussa ajettavaksi suunniteltujen kahden harjoitusajon lisäksi myös 1.6. ajettavaksi suunniteltu kisa siirtyi koronavirusrajoituksen vuoksi toiseen ajankohtaan. Sarjan avaus ajettiin Riihimäellä 15.6., mutta elo-syyskuussa on ohjelmassa peräti kuusi kisaa. Syyskauden käynnistää 3.8. ajettava Lopen kisa.

Vaikka yksi kisa on ajettu, sarjan mainokselle on vielä paljon käyttöä. Mainosta saa jakaa myös sähköisesti sähköpostilla, oman alueen Facebook-ryhmässä jne., ja sen saa sijoittaa seuran nettisivuille. Mainoksen kiinnittämiseksi pitää tietyissä tapauksissa kysyä lupa.

Niin sanottu tolppamainosmarkkinointi tavoittaa myös sellaisia ihmisiä, jotka elävät normaalia elämää ja liikkuvat huoltoasemilla, kaupoissa, ostoskeskuksissa, työpaikoilla, seurojen kerhohuoneille jne. Näitä tosin on nyt vallitsevan koronavirusepidemian aikaan niukasti.

Autosuunnistuksesta kiinnostuneiden henkilöiden toivotaan kopioivan osoitteesta
https://www.dropbox.com/s/4us752mxdnbtb ... 2.pdf?dl=0 (tämä on pdf-muodossa) ja osoitteesta https://www.dropbox.com/s/v275c6k0eqhbg ... 2.jpg?dl=0 (tämä on kuvana eli jpg-muodossa) löytyvää AS-sarjan mainosta A4- tai A3-koossa ja kiinnittävän sitä oman toimintaympäristöönsä.

Kanta-Hämeen AS-sarjan kisojen järjestäjät ovat kiitollisia kaikesta sarjan eteen tehtävästä markkinointityöstä! Pidetään autosuunnistus hengissä kaikin keinoin!
Post Reply