SM/Cup Härkätien Lenkki AS 24.10.2020 siirretään

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Volvo242
Posts: 168
Joined: Mon Sep 25, 2006 9:29 pm
Location: Loppi

SM/Cup Härkätien Lenkki AS 24.10.2020 siirretään

Post by Volvo242 »

Tervehdys autosuunnistusvuoden 2020 viimeisen kalenterikilpailun tekijöiltä!

Autosuunnistuksen SM- ja cup-sarjat päättävä Ahveniston Autourheilijoiden järjestämä SM/Cup Härkätien Lenkki AS ajetaan Hämeenlinnan ympäristössä lauantaina 24. lokakuuta. Kilpailussa on myös kansallinen C-luokka, jossa voi kilpailla tutustumislisenssillä.

Viestin lopussa oleva kilpailun kutsu on myös ohessa pdf-tiedostona.

Härkätien Lenkki AS tarjoaa ajelua Hämeen Härkätien ympäristössä välillä maalaistalojen pihoissa poiketen ja muutamaa erikoiskartta-aluetta hyödyntäen.

Jos haluat kisalta kivikkoisia ja ahtaita ajouria, epämääräisiä sorakuoppia ja alueisiin sopimattomissa mittakaavoissa esitettyjä karttoja, Härkätien Lenkki AS ei ole sinua varten. Tokihan virheitä aina sattuu, mutta käytettävät erikoiskartat vastaavat mittakaavaltaan sitä, mihin pääratamestarin ikä ja näkökyky riittävät – eli ovat pääosin mittakaavassa 1:5 000.

Kilpailualueista kertoo jotakin se, että yli-ikämiehiin lukeutuva reittivastaava on kävellyt kartoitusvaiheessa läpi kaikki ne erikoiskartoilla olevat urat, joita kisassa käytetään.

Nykysuuntauksen vastaiseksi kilpailun tauolla on sisävessa, ja paikallinen kyläyhdistys/urheiluseura on luvannut, että myynnissä on tuoretta pullaa. Kilpailukeskuksessa on niin ikää kyläyhdistyksen taloutta kartuttava puffetti, ja tarjolla saattaa olla jopa keittolounas – tästä infotaan kilpailun lähtöluettelossa.

SM- ja cup-luokat maksavat osanottomaksun etukäteen, mutta C-luokan maksut hoidetaan lähtöpaikalla. C-luokassa on rajoitetusti jälki-ilmoittautumispaikkoja, mutta SM- ja Cup-luokkiin ei voi jälki-ilmoittautua.

Jos kilpailijalla ei ole kilpailussa tarvittavaa lisenssiä eli hän ei voi ilmoittautua Kiti-järjestelmän kautta, ilmoittautuminen hoituu sihteerin kautta (yhteystiedot kutsussa). C-luokassa on mahdollista kilpailla tutustumislisenssillä (hinta n. 25 euroa/henkilö), joka lunastetaan lähtöpaikalla.

Katsastusvarusteista sen verran, että niihin kuuluu nykyään kahden varotuskolmion, ensiapulaukun ja sammuttimen lisäksi myös öljynimeytysmatto.

SM/Cup Härkätien Lenkki AS:n Kiti-kisasivu löytyy täältä:

https://akk.autourheilu.fi/Public/Kiti/ ... 507&edit=0


Toivottavasti tapaamme lauantaina 24. lokakuuta Härkätien Lenkillä!


Terveisin

SM/Cup Härkätien Lenkki AS:n tekijät
Last edited by Volvo242 on Sun Oct 11, 2020 12:56 pm, edited 1 time in total.
Subaru Leone RX 4WD -85
Volvo242
Posts: 168
Joined: Mon Sep 25, 2006 9:29 pm
Location: Loppi

Re: SM/Cup Härkätien Lenkki AS 24.10.2020 siirretään

Post by Volvo242 »

Autosuunnistuksen SM- ja cup-sarjat päättävän Ahveniston Autourheilijoiden järjestämän SM/Cup Härkätien Lenkki AS:n vastuuhenkilöt ovat tehneet pitkän ja perusteellisen harkinnan jälkeen päätöksen, että kilpailua ei ajeta Hämeenlinna-keskeisesti lauantaina 24. lokakuuta.

Kova päätös perustuu Kanta-Hämeessä kiihtymisvaiheessa olevaan koronavirustilanteeseen, ja sen tarkemmat perustelut löytyvät viestin lopussa olevasta kilpailun peruutusilmoituksesta. Moni asia olisi ehditty vielä muuttaa mahdollisimman koronaturvalliseksi, mutta saadun ennakkotiedon mukaan luvassa on nykyistä huomattavasti tiukempia toimia, koska suositukset eivät tunnu riittävän tilanteen hillitsemiseksi.

Härkätien Lenkki AS:n eteen lupien hankinnan, kisa-alueiden kartoituksen ja reittien suunnittelun muodossa tehdyn suuren työmäärän ei kuitenkaan haluta valuvan hukkaan, ja jos AKK ja koronavirustilanne sen sallivat, AAU on valmis järjestämään kilpailun SM- ja cup-arvoisena toukokuussa 2021. Kilpailun siirtyminen syksyltä kevääseen vaikuttaa varmasti jonkin verran kilpailussa käytettäviin alueisiin, mutta ei kuitenkaan kilpailun perusrakenteeseen.

SM- ja cup-luokkiin ilmoittautuneiden ja jo osanottomaksunsa maksut palautetaan lokakuun aikana. Jos osanottomaksu on vasta menossa maksuun, se kannattaa tietysti poistaa maksupalvelusta.

SM/Cup Härkätien Lenkki AS:n peruuntumisen myötä SM- ja cup-sarjojen loppupisteisiin lasketaan kunkin kilpailijan kaksi parasta suoritusta.

SM/Cup Härkätien Lenkki AS:n ja Ahveniston Autourheilijoiden puolesta

Tommi Muilu, Ahveniston AU:n puheenjohtaja
Jouni Heikkilä, kilpailunjohtaja
Pekka Virtanen, pääratamestariAhveniston autourheilijat AAU ry ilmoittaa peruuttavansa 24.10.2020 järjestettävän autosuunnistuksen SM-osakilpailun Härkätienlenkki (Lupanro 5/AS/20).

Hämeen maakunnallinen pandemiaryhmä yhdessä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kanssa esitti 9.10.2020 suosituksenaan, että yli 20 henkilön yksityistilaisuuksista pidättäydytään Kanta-Hämeen alueella. Yli 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi järjestää rajatuissa ulkotiloissa ja sisätiloissa, jos tilaisuuksissa pystytään noudattamaan turvavälejä sekä noudattamaan valvotusti voimassa olevia suosituksia maskien käytöstä ja tarjoamaan mahdollisuudet käsihygienian noudattamiseen.
Suosituksen mukaan tapahtumajärjestäjän on varauduttava perumaan tai keskeyttämään tilaisuus, mikäli ilmenee ettei edellä olevia koronaviruksen leviämisen estämiseksi tehtäviä toimia pystytä noudattamaan. Kilpailutapahtumia järjestäessä suositellaan noudattamaan ohjeistusta yleisötilaisuuksia koskien.

Suositus on voimassa 12.10.-1.11.2020. Suositusta noudattamalla voidaan estää tartuntoja ja vähentää altistuneiden määrää sekä mahdollistaa tapahtumien ja kokoontumisten jatkuminen turvallisesti jatkossakin. Suosituksen perustana on Kanta-Hämeen kiihtymisvaiheessa oleva epidemiatilanne ja terveydenhuollon kantokyvyn takaaminen.

AAU ry haluaa osoittaa vastuullisuuttaan Kanta-Hämeen ja naapurimaakuntien kiihtymisvaiheessa olevassa korona-tilanteessa ja peruuttaa kilpailun. Seura on kuitenkin kiinnostunut järjestämään kilpailun vuonna 2021 SM-tasoisena.


t. Tommi Muilu
Ahveniston autourheilijat ry, puheenjohtaja
puh. 040-8422 628
Subaru Leone RX 4WD -85
Post Reply