MP-suunnistus

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Ari
Posts: 185
Joined: Mon Sep 25, 2006 8:10 pm
Location: Kokemäki

MP-suunnistus

Post by Ari »

MP69:n perinteinen moottoripyöräsuunnistus järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisen aikaisin, eli 4.-5.8.2007 eli rallifriikeille sorry vaan se on Neste-Ralli -viikonloppu. (toisaalta ajankohta on helppo tuosta muistaa)

Tapahtumahan siis ajetaan autosuunnistuksen säännöillä, ja sekä lauantaille että sunnuntaille löytyy sopivan haastava reitti. Reitille pääseen mukaan niin katurenkailla kun ropulikumella varustetuilla menopeleillä.

AS:stä tuttujen varusteiden, kello, kynä ja karttateline (tankkilaukku käy vallan hyvin...) lisäksi ei muuta tarvitakkaan - niin siis sen moottoroidun kaksipyöräisen menopelin lisäksi. Aiempina vuosina menossa on ollut mukana monenlaista kulkupeliä moposkootterista 1400 cc nahkanojatuoliin...

Reitti kiertää Pälkäneveden ympäri. Kokoonnumme lauantaina Pälkäneelle VT12 varressa olevalle Aapiskukko-huoltoasemalle klo 12. Lauantain reitti päättyy Sappeen hiihtokeskukseen, jossa ilmeisesti myös yövymme (kunhan mökkitilanne vielä varmistetaan lopullisesti). Sunnuntaiaamuna starttaamme noin klo 10 aikoihin sunnuntain reitille, joka jälleen päättyy Aapiskukkoon.

http://www.nic.fi/~auotila/mps.htm
Ari
Posts: 185
Joined: Mon Sep 25, 2006 8:10 pm
Location: Kokemäki

Post by Ari »

Myös autosuunnistustaustaista väkeä oli jälleen mukavasti löytänyt tiensä tuonne kaksipyörätapahtumaankin. Hauskaa oli jälleen ja jälkipelit täydessä vauhdissa kurapyöräfoorumilla http://www.matkaendurot.net/forum/viewtopic.php?t=6532

Tuloksiakin saatiin aikaiseksi: http://www.nic.fi/~auotila/mps/jutut.htm
Post Reply