Kanta-Hämeen autosuunnistussarja 2021

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
PeVi
Posts: 19
Joined: Tue Apr 27, 2021 10:42 am

Kanta-Hämeen autosuunnistussarja 2021

Post by PeVi »

Kanta-Hämeen AS-sarjan tolppamainoksesta uusi painos

Kanta-Hämeen autosuunnistussarjan mainoksen kysyntä ylitti odotukset, joten tolppamainoksesta jouduttiin ottamaan uusintapainos!

No, todellinen syy mainoksen uudelle versiolle on se, että toukokuussa ajettavaksi suunnitellut kaksi harjoitusajoa siirtyivät koronavirusrajoituksen vuoksi kesäkuukausien puolelle: Forssan kisa ajetaan 10.8. ja Riihimäen 15.6. Sarja-avauksena toimii näin ollen 1.6. ajettava Lopen kisa.

Tolppamainoksella tarkoitetaan postmodernia tapahtumamarkkinointia, joka perustuu asiasta kiinnostuneiden henkilöiden aktiivisuuteen ja viitseliäisyyteen. Tolppamainosmarkkinointi tavoittaa myös sellaisia ihmisiä, jotka elävät normaalia elämää ja liikkuvat huoltoasemilla, kaupoissa, ostoskeskuksissa, työpaikoilla, seurojen kerhohuoneille jne. Näitä tosin on nyt vallitsevan koronavirusepidemian aikaan niukasti.

Autosuunnistuksesta kiinnostuneiden henkilöiden toivotaan kopioivan osoitteesta
https://www.dropbox.com/s/j3ue00v1cc0v6 ... i.pdf?dl=0 (tämä on pdf-muodossa) ja osoitteesta https://www.dropbox.com/s/y2gfio7ja34d4 ... i.jpg?dl=0 (tämä on kuvana eli jpg-muodossa) löytyvää AS-sarjan mainosta A4- tai A3-koossa ja kiinnittävän sitä oman toimintaympäristöönsä – korona aikaan siis pääasiassa kodin seinille.

Mainosta saa jakaa myös sähköisesti sähköpostilla, oman alueen Facebook-ryhmässä jne., ja sen saa sijoittaa seuran nettisivuille.
Mainoksen kiinnittämiseksi pitää tietyissä tapauksissa kysyä lupa.

Kanta-Hämeen AS-sarjan kisojen järjestäjät ovat kiitollisia kaikesta sarjan eteen tehtävästä markkinointityöstä! Pidetään autosuunnistus hengissä kaikin keinoin!
PeVi
Posts: 19
Joined: Tue Apr 27, 2021 10:42 am

Re: Kanta-Hämeen autosuunnistussarja 2021

Post by PeVi »

Kanta-Hämeen AS-sarjan avauskisa ajetaan 15.6.

Kanta-Hämeen pahentunut koronavirustilanne on pakottanut sarjajärjestäjät siirtämään sarja-avausta toistamiseen, ja nyt ensimmäinen seitsemästä osakilpailusta ajetaan vasta 15.6. Avauskisaa isännöi Riihimäen UA.

Suomen pitkäikäisin autourheilusarjan avauskisa piti alun alkaen ajaa Forssan Seudun UA:n isännöimänä 18.5., mutta kyseinen kisa siirtyi järjestettäväksi 10. elokuuta. Myös 25.5. ajettavaksi merkitty Riihimäen UA:n kisa siirtyi, ja on nyt siis ohjelmassa 15. kesäkuuta.

Alkuperäisessä kalenterissa kevätkauden kolmantena kisana ollut Lopen UA:n kisa piti ajaa suunnitellusti 1. kesäkuuta, mutta vallitsevien rajoitusten vuoksi loppilaiset ovat siirtäneet kisansa syksymmälle myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.
mikky
Posts: 305
Joined: Wed Sep 27, 2006 8:14 am
Location: Riihimäki

Re: Kanta-Hämeen autosuunnistussarja 2021

Post by mikky »

Riihimäen harjoitusajon lähtöluettelo ja AKK:n koronaohje
Sarjan säännöt

Terveisin Mika Salo
Post Reply