Kanta-Hämeen AS-sarjan avaus siirtyy koronavirusrajoitusten vuoksi

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
PeVi
Posts: 19
Joined: Tue Apr 27, 2021 10:42 am

Kanta-Hämeen AS-sarjan avaus siirtyy koronavirusrajoitusten vuoksi

Post by PeVi »

Kanta-Hämeessä voimassa olevat koronavirusrajoitukset eivät mahdollista AS-harjoitusajojen järjestämistä toukokuussa. Tai harjoitusajojen järjestäminen olisi mahdollista, mutta kaikilla osallistujilla pitäisi olla kilpailijalisenssi.

Suomen pitkäikäisin autourheilusarjan avauskisa piti ajaa Forssan Seudun UA:n isännöimänä tiistaina 18.5., mutta kyseinen kisa siirtyy elokuulle. Myös 25.5. ajettavaksi merkitty Riihimäen UA:n kisa siirtyy, mutta se ajettaneen kesäkuussa. Jos rajoitukset eivät jatku toukokuuta pidempään, sarjan avauksen järjestää Lopen UA 1. kesäkuuta.

Autosuunnistusvuosi 2021 käynnistyy näin ollen lauantaina 22. toukokuuta, kun ohjelmassa on Hämeenlinnassa ajettava SM/Cup Härkätien Lenkki AS. AS:n arvosarjojen avauskilpailussa on myös C-luokka. Kaikissa luokissa voi kilpailla lähtöpaikalta lunastettavalla tutustumislisenssillä, joka maksaa reilut 25 euroa/henkilö.

SM/Cup Härkätien Lenkki AS:n Kiti-kisasivu löytyy täältä:
https://akk.autourheilu.fi/Public/Kiti/ ... eQ36jjW0JY
PeVi
Posts: 19
Joined: Tue Apr 27, 2021 10:42 am

Re: Kanta-Hämeen AS-sarjan avaus siirtyy koronavirusrajoitusten vuoksi

Post by PeVi »

Kanta-Hämeen AS-sarjan tolppamainoksesta uusi painos

Kanta-Hämeen autosuunnistussarjan mainoksen kysyntä ylitti odotukset, joten tolppamainoksesta jouduttiin ottamaan uusintapainos!

No, todellinen syy mainoksen uudelle versiolle on se, että toukokuussa ajettavaksi suunnitellut kaksi harjoitusajoa siirtyivät koronavirusrajoituksen vuoksi kesäkuukausien puolelle: Forssan kisa ajetaan 10.8. ja Riihimäen 15.6. Sarja-avauksena toimii näin ollen 1.6. ajettava Lopen kisa.

Tolppamainoksella tarkoitetaan postmodernia tapahtumamarkkinointia, joka perustuu asiasta kiinnostuneiden henkilöiden aktiivisuuteen ja viitseliäisyyteen. Tolppamainosmarkkinointi tavoittaa myös sellaisia ihmisiä, jotka elävät normaalia elämää ja liikkuvat huoltoasemilla, kaupoissa, ostoskeskuksissa, työpaikoilla, seurojen kerhohuoneille jne. Näitä tosin on nyt vallitsevan koronavirusepidemian aikaan niukasti.

Autosuunnistuksesta kiinnostuneiden henkilöiden toivotaan kopioivan osoitteesta
https://www.dropbox.com/s/j3ue00v1cc0v6 ... i.pdf?dl=0 (tämä on pdf-muodossa) ja osoitteesta https://www.dropbox.com/s/y2gfio7ja34d4 ... i.jpg?dl=0 (tämä on kuvana eli jpg-muodossa) löytyvää AS-sarjan mainosta A4- tai A3-koossa ja kiinnittävän sitä oman toimintaympäristöönsä – korona aikaan siis pääasiassa kodin seinille.

Mainosta saa jakaa myös sähköisesti sähköpostilla, oman alueen Facebook-ryhmässä jne., ja sen saa sijoittaa seuran nettisivuille.
Mainoksen kiinnittämiseksi pitää tietyissä tapauksissa kysyä lupa.

Kanta-Hämeen AS-sarjan kisojen järjestäjät ovat kiitollisia kaikesta sarjan eteen tehtävästä markkinointityöstä! Pidetään autosuunnistus hengissä kaikin keinoin!
Post Reply