Grande finale Oulussa 2.11.19

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
SVee
Posts: 142
Joined: Mon Sep 22, 2008 7:46 pm
Location: Liminka
Contact:

Grande finale Oulussa 2.11.19

Post by SVee »

Näillä näkymin alue1:n viimeinen harkkari ajetaan viikkoa luvattua aiemmin, eli 2.11.19. Startti tulee olemaan hämärän jo laskeuduttua. Lähtöpaikka ilmoitetaan myöhemmin. Viimeinen tämä on siksi, että tekijät/osallistujat ovat vähissä. Jätetään kuitenkin ovi pikkuisen raolleen, että jos osallistujia joskus löytyy, niin jotain voidaan tehdä.

Jäähyväiskisan takia panostamme reittiin hieman normaalia enemmän. Ajettavaa ja vaativuutta löytynee riittävästi konkareille ja vähemmän kokemusta omaavalle. C- ja E-luokille teemme siviiliautolla ajettavan reitin, tosin soraa löytyy renkaan alta silläkin reitillä.

Lopullista reitin mittaa en vielä uskalla luvata, mutta veikkaisin sen menevän kahden tunnin paremmalle puolelle. Ainakin MAB-luokilla. Jos siis kiinnostaa suunnistaa pimeässä metsässä ja montuilla, niin suuntaa kohti Oulua vielä tämän kerran. Voin luvata jotain ennen ajamatontakin reitin osaa.

Ilmoittautuminen avautuu tuota pikaa: http://autosuunnistus.fi/index.php/alue-1
SVee
Posts: 142
Joined: Mon Sep 22, 2008 7:46 pm
Location: Liminka
Contact:

Re: Grande finale Oulussa 2.11.19

Post by SVee »

Lähtöpaikka on Shell Oulunsalo. Ensimmäiset lähtee reitille klo 17 alkaen. Tänään vielä kymmeneen asti ilmoittautuminen auki, tosin jälkkärinäkin voi vielä tulla. Tulostan joitain ylimääräisiä karttoja mukaan.

Kelihän voi olla lauantaina mielenkiintoinen. Lumi voi helpottaa jälkien näkymistä, mutta toisaalta liukastaahan se vähän kulkua.

MAB:in reitti on yli 50 km, josta siirtymiä hyvin niukasti. Reitillä riittää haastetta, niin kuljettajalle, kuin kartanlukijalle. CE:n reitti hiukan lyhempi ja pyörii paremmilla pinnoilla, tosin käy sekin vähäsen soraisemmalla puolella.

Ei muuta, kuin ilmoittautumisia tulemaan, niin saadaan hyvä lopetus kaudelle.
SVee
Posts: 142
Joined: Mon Sep 22, 2008 7:46 pm
Location: Liminka
Contact:

Re: Grande finale Oulussa 2.11.19

Post by SVee »

Kaikkiaan 11 paria osallistui kauden viimeiseen harkkariin. Onko tämä myös alueen viimeinen, niin siihen yritettiin eilen saada myös vastausta. Ehkä sitä vielä jotain ensi vuonna ajetaan, mutta siitä varmaan tarkemmin tiedotetaan myöhemmin. Tekijöitä kuitenkin tarvitaan, että harkkareita jatkossakin vielä alueella ajetaan.

Ainakin B-luokan reitti osoittautui haastavaksi, osin koko päivän jatkuneen lumisateen takia. Ratamestareiden jäljet peittyi osittain lumeen ja haittasi varmasti ensimmäisenä reitillä eteneviä kilpailijoita.

Tulokset löytyy tutusta paikasta http://www.autosuunnistus.fi/index.php/alue-1 sivustolta ja nyt sieltä löytyy myös mallikartat puuttuvineen kyltteineen. Käykääpä tutustumassa.

Kiitoksia kaikille avustajille, kilpailijoille ja tuloslaskennalle. Erityiskiitos Ralfille mukavista tuotepalkinnoista.

Tiedotetaan ensi vuodesta, jos tai kun jotain tiedotettavaa ilmenee.
Post Reply