Makkarat ja muut eväät kisoissa

Kilpailun järjestämiseen liittyvät kysymykset, pohdinnat ja kommentit.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
LVee
Posts: 697
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:18 pm
Location: Kuopio

Makkarat ja muut eväät kisoissa

Post by LVee »

Vaatimaton aihe? ehkei niin kuitenkaan. Mitä porukat haluaa syödä jos kisa päättyy yön tunneilla esim 00-02. Riittääkö kisamakkarat vai pitäiskö olla tuhdimpaa evästä ja jos ois tuhdimpaa evästä niin oisko oikein jos se maksettaisiin ilmoittautumisen yhteydessä niin tietäis varata sopivan määrän ruokaa...Mietin vaan kun iltakisaa näyttäis ens vuodelle pukkaavan ja nyt jo järjestellään kisakeskusta, ja yks vaihtoehto kisakeskukseksi on sellainen jossa ei yöaikaan oo normaalisti tarjolla evästä mutta voivat sen kuitenkin järjestää kun keittiö ja osaava henkilökunta on. Heittäkääpä kommentteja.
juhei
Posts: 171
Joined: Thu Sep 28, 2006 6:39 am
Location: Syke

Re: Makkarat ja muut eväät kisoissa

Post by juhei »

Hyvä aihe! Nälkä tulee aina ennemmin tai myöhemmin.

Itse kannatan kevyttä ruokailua varsinkin arvokilpailun jälkeen. Ne kun tuppaa kestämään pitempään ja vaikka koko päivän on vaan istunut, niin nälkä tulee. Esimerkiksi noutopöytä Oulaisten SM:n jälkeen oli todella herkullinen ja näyttävä. Mukava oli istua pöytään syömään ja jutustelemaan muiden kanssa reitin ihanuuksista. Samalla lailla viime vuonna NEZ-osakilpailun yhteydessä ollut ruokatarjoilu kelpasi monelle.

Mitään monimutkaistahan sen ei tarvitse olla. Keitto, kiusaus, nakit ja muusi. Kutsuun tiedot ja sitova ilmoittautuminen etukäteen. Maksu lähtöpaikalla tai SM:n yhteydessä suoraan tilille. Näin pitäisi tappion tulemisen välttää. Ja toivomuksena tuloslaskennalle, että laskevat rauhassa (=tarkasti), jotta ei tule virheitä ja ehti rauhassa syödä. :)
Post Reply