Kilpailujen alkamisaika

Kilpailun järjestämiseen liittyvät kysymykset, pohdinnat ja kommentit.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Åke
Posts: 502
Joined: Tue Sep 26, 2006 6:54 am
Location: Riihimäki

Kilpailujen alkamisaika

Post by Åke »

Herätetäänpä hieman keskustelua kilpailujen alkamisajankohdasta..

Ainakin itseäni ahdistaa kilpailujen myöhäiset lähtöaikataulut, sekä pimeällä ajamisen vuoksi että aamuyöhön venyvien kisareissujen takia.

Aisa nousi taas ajankohtaisesti kun Pitkämön pyörityksen lähtöluettelo tuli julki. Jotenkin tuntuu että kisasta ne erot saataisiin aikaiseksi, vaikka kisa ajettaisiinkin valoisalla ja lähtöaika olisi ollut vaikka useamman tunnin aikaisemmin.

Kritiikkiä ei ole tarkoitus kohdistaa nyt mitenkään erikseen tuohon ensi viikonlopun Pitkämön kisaan, vaan yleisesti kyseenalaistaa myöhäiset ajankohdat.

Entistä suuremmmaksi ainakin itselläni nousee kynnys lähteä yhtään kauemmas kilpailemaan kun tietää että vasta aamuyöstä on takaisin kotona, ja mitä enemmän ikää tulee niin sitä enemmän haluaa pyhittää yönsä nukkumiselle. Eritoten kun seuraavana aamuna pitäisi olla klo 9 pirteänä Ahveniston moottoriradalla, ja jos tuo kisa on "normi" SM:n mittainen niin montaa tuntia ei nukkumiselle jää, joten kovin kauheasti ei houkuttele, vaikka varmasti itse kilpailu tuleekin olemaan hyvä.

Miettikääpä siis tulevien kisojen järjestäjät, että voitaisiinko ne kisat ajaa ihan ihmisten aikoihin, silloin kun vielä aurinko paistaa :) Pimeä yö ja vesisade ja sitä seuraava huonosti nukuttu yö ei ole sitä mitä ainakaan itse haluan harrastukselta :)
Mörkö
Posts: 32
Joined: Mon Oct 02, 2006 2:04 pm
Location: LAPUA

Post by Mörkö »

Täysin samaa mieltä!
Kyyllä se alakaa motivaatio kisareisuuhin olla aika vähis kun pitääs aina yhyren kisan tähäre ottaa myös sunnuntai vapaaksi ku täytyys pyhä aamuna mennä pirtiänä kikinkoitolle ja näitä pyhä vapahia kun ei oo ku kolome käytettävis vuotta kohoren..
(vai pitääskö kuitenki vaihtaa riipputissit nurkan takaa näkyvähän mallihi :shock: )
Post Reply