VW Golfin alusta

Kaikki autoihin liittyvä tekniikka ja räpellys.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Rami
Posts: 10
Joined: Tue Sep 26, 2006 3:26 pm
Location: Lapua

VW Golfin alusta

Post by Rami »

Golffiin tarvittas lisää maavaraa ja kysymys kuuluukin millaisilla palikoilla olette golfia nostaneet? Minkälaisia iskareita/jousia on käytetty?

Ja autohan on tollanen kakkos koppanen syncro golffi.
mikky
Posts: 305
Joined: Wed Sep 27, 2006 8:14 am
Location: Riihimäki

Re: VW Golfin alusta

Post by mikky »

Rami wrote:Golffiin tarvittas lisää maavaraa ja kysymys kuuluukin millaisilla palikoilla olette golfia nostaneet? Minkälaisia iskareita/jousia on käytetty?
taulukko (pdf, n. 2MB)
Syncro ei löydy taulukosta, joten joutuu mittaamaan jousen ja etsimään taulukon lopusta sopivan jousen ja alkupuolelta, että minkä auton jousi se on. Sitten vain Bilteman tai Motonetin hinnasto auki ja toteamaan, että ei ole... ja ostamaan tarvikeliikkeestä kalliimmalla tai valitsee seuraavan. Iskarit kannattaa olla ainakin vakioa jäykemmät esim. Konin sportit tai jotkut vähän halvemmat. Tuollaiseen "viritetyn korkuiseen" ei sitten kannata laittaa Monroe Sensotracejä, koska toimivat eri tavoin eri alustan korkeuksilla.
KariS
Posts: 1
Joined: Wed Sep 19, 2007 5:55 pm
Location: Espoo

Golfin alusta

Post by KariS »

Moro,

ite tein aikanaan Syncron alustan muistaakseni eteen Golf Passatin kierrejousi ja taakse Volvon vanha joku diesel-versio, oli katsottu niin että jousen langanpaksuus kasvoi muistaakseni 1,5-2mm. Alkuperäisen mittaan kun laittaa, nousee jonkun verran kun ei enää niin herkästi painu kasaan. Aika kohdalleen osui, siihen Koni Sportit säätöön 75% maksimitiukkuudesta niin aika hyvä oli, kaima kaipasi ripauksen vielä kovempaa eli ehkä nyt laittaisin ainakin vähän tiukemmalle Konit. Yksi bemariharrastajakin kommentoi järkyttyneenä miten hyvä tuo oli soralla.

terveisin x-kusKari
Post Reply