Tekniikka palsta

Foorumin ylläpito, palaute ja kehitysehdotukset, foorumin säännöt yms.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Keke
Posts: 19
Joined: Mon Mar 26, 2007 9:46 pm
Location: Oulu

Tekniikka palsta

Post by Keke »

Oiskos mahdollista tänne sivustoille pysyvä tekniikka osio, jossa löytyis aloitteleville/muillekin AS-harrastelijoille hyviä tekniikkaan liittyviä vinkkejä. Sinne vois tehdä myös sellaisen perusvarustelun, kuinka tehdään siviili justyksestä AS-kilpuri. Moderaattorit, jos tässä on ajatusta, niin saiskos teidän pelle pelottoman mietintämyssystä selkoa toteutustavasta?

Esim. meillä varmaankin löytyy mm. justyn sähkökaaviot (ainakin allekrjoittaneella), ja jos nuo tekijän oikeus säädökset pelottaa, niin otetaan puolikymmntä CAD taitoista (lue kartanpiirtotaitoista) niin muutamassa illassa tuo on piirretty tänne sivustoille talteen.
Elämme autoilun Biafrassa, joten kiittäkäämme siitä valtionvarainministeriötä...
Ari
Posts: 185
Joined: Mon Sep 25, 2006 8:10 pm
Location: Kokemäki

Re: Tekniikka palsta

Post by Ari »

Keke wrote:Oiskos mahdollista tänne sivustoille pysyvä tekniikka osio
On mahdollista ilman muuta. Haaveissakin on ollut jo pitkään kattava ja jäsennelty tekniikkasivu, mutta toistaiseksi on ollut tyytyminen hieman vaatimattomampiin tuotoksiin.

Ensimmäinen yritys tähän suuntaan on ollut tuo Vinkit -sivu (http://www.autosuunnistus.net/vinkit.html), josta löytyy muutama vastaus AS-tekniikkaan. Enemmänkin toki voisi olla, joten lisää aiheita mahtuu vielä. Toistaiseksi kaikki tarjotut tekniikkajutut on myös julkaistu.

Tekniikkaan liittyvien kysymysten ja vastausten käsittely täällä foorumin puolella on myös uskoakseni auttanut moneen pulmaan ja vieläpä melkoisen nopeasti.

Eli ehdottaisin etenemistä siten, että tekniikkakysymykset kannattaa edelleen esittää keskustelupalstan kautta. Toistaiseksi laajemmat vastaukset ja muut tekniikkaan liittyvät pidemmät ohjeet julkaistaan Vinkit -sivulla. Kun Vinkit -sivu käy ahtaaksi runsaiden artikkelien vuoksi, laajennetaan tekniikkaosio omaksi sivustoksi.
Post Reply