ökkömönkijäisiä?

Foorumin ylläpito, palaute ja kehitysehdotukset, foorumin säännöt yms.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
eero
Posts: 391
Joined: Mon Sep 25, 2006 9:18 pm
Location: Vaskio
Contact:

ökkömönkijäisiä?

Post by eero »

Onkos nyt tällekin voorumille iskenyt nuo botit kun ei oikein tunnu pyhrricmadame:n profiili siltä että ymmärtäisi tästä lajista mitään?

Eli todennäköisesti odotettavissa mielenkiintoisia sähköposteja...

-e-
Ari
Posts: 185
Joined: Mon Sep 25, 2006 8:10 pm
Location: Kokemäki

Re: ökkömönkijäisiä?

Post by Ari »

eero wrote:Onkos nyt tällekin voorumille iskenyt nuo botit kun ei oikein tunnu pyhrricmadame:n profiili siltä että ymmärtäisi tästä lajista mitään?
Foorumin tuholaisten torjuntatyö on suoritettu toistaiseksi käsityönä hallinnan toimesta. Rouva(?) pyhrricmadame on myös deletoitu ja poistoa ei voi peruuttaa.

Epämääräisiä foorumille tunkijoita on liikkeellä aina jokunen joka viikko. Onneksemme foorumille kirjautumisen aktivointi vaatii vielä erillisen aktivointiviestin lähettämisen, kuten kaikki rekisteröityneet muistanettekin. Näin ollen asiattomista viestittelijöistä ei ole ollut haittaa foorumin käyttäjille.
Jielex
Posts: 5
Joined: Sat Sep 23, 2006 2:30 pm
Location: Tampere

Post by Jielex »

Asentelin tuossa reilu viikko takaperin rekisteröitymiseen pienen palikan, jonka tehtävänä on varmistaa rekisteröityjä ihmisolennoksi. Siinä yksinkertaisesti pyydetään kirjoittamaan pelkää "hämähäkki" -sana tyhjään kenttään. Jo tämän lyhyen ajanjakson aikana se on osoittautunut tarpeellisuutensa, sillä bottien rekisteröitymisiä on estetty reilut 20 kappaletta.

Tuo näyttäisi siis olevan melko tehokas tapa botteja vastaan, mutta myös jotkut ulkomailta rekisteröitymistä yrittävät ihmiset saattavat kokea olonsa ikäviksi kun näppäimistöstä ei löydy ääkkösiä lainkaan. Lähes kaikista koneista todennäköisesti löytyy merkistö, josta moiset merkit saa poimittua, tai toisaalta voi ottaa yhteyttä ylläpitoon mikäli rekisteröityminen ei tunnu luonnistuvan.

Jos vastaavia ongelmia esiintyy niin ylläpitoon vaan yhteyttä vaikka yksityisviestein(niistä kun tulee mailia perään), ainakaan allekirjoittaneen aktiivisuustaso foorumin seuraamisen suhteen ei aina ole riittävä huomaamaan vastaavia muutoksia.
Foorumin ylläpidon porukkaa
Post Reply