Softaaania

Keskustelua lajin kehittämisestä, harrastajaystävällisyyden ja osanottajamäärän kasvattamisesta

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

AS-softan hinta älylaitteelle?

Poll ended at Sun Dec 18, 2016 7:58 pm

Euron paikkeilla
0
No votes
Vitosen vois maksaa
0
No votes
Kympin jos hyvä
6
55%
Viiskymppiä jos on luokkavoittotakuu
5
45%
 
Total votes: 11

eero
Posts: 391
Joined: Mon Sep 25, 2006 9:18 pm
Location: Vaskio
Contact:

Re: Softaaania

Post by eero »

Ja oli kunnia päästä oikein SM-tason kuskin kyytiin tuota kötöstystä testaamaan, meno oli kyllä niin makiaa että meinas jäädä raportointi tekemättä kun noita metsäisiä polkuja tahkottiin. Vakio koneen kaikki hevoset oli kait tallella ja liukasta oli eli joutilasta löi koko reissun, mutta se alusta, se oli kyl kunnossa. Mutta asiaan, softaaniahan oltiin testaamassa eikä naatiskelemassa kyydistä: -testipätkämme synkkien kuusien varjossa, matkaa ollessa hiukan alle 6 km (omani näytti 5852 ja Jarin ST-pilotti 5884) keskituntinopeusajon ero kyseisellä pätkällä (laitoimme ennakkoluulottomasti pyynniksi 60 km/h) oli 2 sekuntia, prosenteiksi laskettuna se oli vaivaiset 0.5 %, eli riittää.com, ainakin vallitsevalla säätilalla, jahka on vesisadetta niin toistetaan testiä.

Olipa samalla mahdollisuus tentata myös noita kisamenestyksen/sujuvan etenemisen salaisuuksia ja kunhan esittelin muutaman maukkaan metsäpolun niin niitä alkoikin sieltä tulla:

-ajomääräystä tulee kuskin osata lukea ennakkoon, sieltä haistellaan kisan luonnetta. Jos tulossa on kiivas pyöritysjakso niin kompun tuijotus ja vaihtopisteiden painelu saa jäädä, Jatilla ollaan kuitenkin myöhässä, se on pelin henki.

-alle 100m mitat on arvioita, ei niitä oikein ehdi mittaamaan jos eteneminen on sujuvaa

- aina kun ajomääräyksessä on vain tiedossa ajoaikaa niin usvaa putkeen, AT-vaanii ainostaan siellä ajonopeus pätkällä, pilan alussa, näin se yleensä menee

Kehitysideoita esitellessäni niin GPS-kartanpiirtopioneerin mielestä (Jko) olisi oiva juttu jos tuolla samalla vehkeellä voisikin niin ajaa sen kisan, kuin myös tehdä sen kisan vaatimia reittejä/karttatyössä vaadittuja esitöitä ja niihin tulevien päivien kehitystyö onkin suuntautumassa.

-e-
Post Reply