Tämän alueen tarkoitus

Keskustelua lajin kehittämisestä, harrastajaystävällisyyden ja osanottajamäärän kasvattamisesta

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Timo
Posts: 108
Joined: Tue Sep 26, 2006 8:41 am
Location: Espoo

Tämän alueen tarkoitus

Post by Timo »

Tässä osiossa on tarkoitus keskustella positiivisessa hengessä ideoista autosuunnistuksen kehittämiseksi siten että tulevaisuudessakin lajissa riittäisi harrastajia. Haluamme avointa keskustelua erilaisista kehitysideoista, jotta saadan laajemmat näkökannat esille. Tarvittaessa voitte olla suoraankin yhteydessä allekirjoittaneeseen, kts. yhteystiedot alla. Siirsimme tähän tulevaisuus-alueeseen liittyviä viestiketjuja tänne. Jotta hyvät ideat eivät huku massivisiin ketjuihin, aloitetaan tarpeen mukaan uusia täsmennetympiä ketjuja. Rohkaisemme harjoitusajojen järjestäjiä kokeilemaan ehdotettuja ideoita harkkareissa ja kertomaan kokemuksistaan lajiryhmälle. Kiitokset jo tähänkin mennessä aktiivisille keskustelijoille!

Vaikka tässä osiossa keskitytäänkin enemmän tulevaisuuden asioihin, kuuntelemme mielellämme myös sääntömuutosehdotuksia nykyiseen autosuunnistukseen ja niissä voitte olle yhteydessä Koivusaaren Hannuun.

Timo Leppäkorpi, AS-lajiryhmä
timo piste leppakorpi ät nokia piste com
0405748135
jps
Posts: 26
Joined: Sun Nov 05, 2006 4:41 pm
Location: loimaa

Re: Tämän alueen tarkoitus

Post by jps »

Loistavaa, löytyy lajiryhmästä keskustelevia jäseniäkin :idea: no joo, jossain vaiheessa saatan kasata amazing tapahtumista yhteenvedon ja tällä hetkellä hanke kuinka saada n45-55 autokunnasta koostuneiden tapahtumien osanottajat pehmeeseen lähestymiseen oikeisiin as-tapahtumiin, reitti viivathan oli lähes aitoja autosuunnistus reittejä jo nyt! Oheisohjelmat suunniteltiin nuorkauppa kamarilaisten kanssa yhteistyössä ja tuntuu ainakin yllättävän positiivisen palautteen saavan, ajamassa perheitä, kaveriryhmiä ja kunnanjohtajia ym.! Ja tosiaan nämä tuo lajikiinnostusta ei välttämättä kilpailijoita :!: mutta saattaa joillekin kipinäkin syttyä! Siis nyt työn alla pieni harjoitusajo tapahtuma extreme talvityyliin lähinnä näille kamarilaisille sekä muillekin ja mahdollisesti vielä loppukesällä amazing 3 ?
Ja hyvä avaus Timo, onhan tuo jo suomen päättäjien ja viranomaistenkin taholta nähty kun äänet on saatu niin sen jälkeen niillä muilla "äänillä" ei olekaan enää mitään merkitystä ja tulos alkaa näkyä jo suomen taloudessakin!
T:Juha
Post Reply