Valikko Sulje

Palvelukseen Halutaan

Palvelukseen haetaan

Kuljetuspäällikköä
Etsimme henkisesti nuorekkaaseen ja fyysisesti eteenpäinpyrkivään joukkoomme sinua, AS-asiantuntija, vastaamaan autosuunnistuskuljetusyksikön ohjaus-, kaasutus- ja jarrutustoimenpiteistä sekä ajanlaskutietojärjestelmämme käyttötehtävistä.

Tarjoamme postmodernin työympäristön ja edistykselliset vasta 20 vuotta aktiivikäytössä olleet työkalut, sekä tilaisuuden kehittää niin itseäsi kuin kuljetusyksikköä kokonaisvaltaisesti. Edellytämme sinulta taloudellista sitoutumista varaosahankintaprojekteihin sekä diplomi-insinöörin, hortonomin ja lingvistiikan tutkintoja, vähintään 20 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, alle 30 vuoden ikää, AB-luokan ajokorttia (pikku e luetaan eduksi) sekä osaamista seuraavilta osa-alueilta:

  • Auton kuljettaminen sekä oikealle että vasemmalle ja eteenpäin.  Peruutustaito luetaan eduksi.

  • Kartanlukijan tuottaman nasaalivoittoisen serbo-heprean sujuvaa tulkkaamista ja yhtäaikaista muuntamista tarpeellisiksi ohjaustoimenpiteiksi.

Omaat myös dynaamista ajosilmää ja absoluuttista taitoa havaita sysimustat numerokyltit synkästä metsästä. Olet energinen ja omaat hyvän paineensietokyvyn sekä SPR:n voimassa olevan EA1 -kortin. Ymmärrät sujuvasti suomea, ruotsia, englantia, saksaa, ranskaa, flaamia ja iiriä sekä näiden kielten tyypillisimpiä kilpailutilanteessa käytettäviä sekamurteita. Orastavatkin telepaattiset kyvyt katsotaan hakijalle eduksi.

Haasteellinen ongelmanratkaisu on sydäntäsi lähellä, joten ymmärrät kartanpitäjän ”aja ny johonkin”, ”miksei me jo mennä – no älä nyt kaahaa” ja ”käännä, käännä – jaa mihin, no ihan mihin vaan” -lauseet ja osaat toimia niiden vaatimalla tavalla aina ja kaikkialla.

Toivomuksemme täyttääksesi sinun tulee olla sosiaalinen, sanavalmis ja joviaali, työtä ja tiukkoja paikkoja pelkäämätön, joustava ja oma-aloitteinen. Ansaittu Hymypoikapatsas lasketaan eduksi.

Tehtävä on määräaikainen päättyen sovittujen tehtävien jäätyä joltakin osin suorittamatta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja 2CV:si todistusjäljennöksineen osoitteella a.lavikainen@autosuunnistus.net


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *