Valikko Sulje

Gallup 2/2012 – tulokset

Gallupissa kyseltiin A.Lavikaisen osuvinta kirjoitusta. Tällä kertaa tulos muodostui seuraavanlaiseksi:
1. Kastijaosta 35 %
2. AS-harrastajan happotesti 22 %
3. Sinne tänne 17 %


Kommentit:

Kiitokset mielenkiintoisesta ”pakinoinnista”,toivotaan että jatkoa seuraa tulevaisuudessakin!

Lavikainen laukoo hienoja ideoita joita jopa oikeasti voisi jossain kokeilla ja hän hienostuneesti vihjailee joillekin sopivasti… Antaa tulla lisää vaan.

Loistavia ”kommentteja” ja muutenkin mukavaa luettavaa.

Kiitoksia ASiallisen hulvattomasta puolivuotiskaudesta. Autosuunnistuksen tuntee A. Lavikaisen pakinoista juuri siksi lajiksi, jota harrastan. Samaa ei voi sanoa virallisesta tiedottamisesta, jota ei kyllä saisi kyllä samana päivänä A. Lavikaisen kanssa edes mainita (hyi minua). Ainakin itse koen itseni paremmaksi ihmiseksi, kun koetan soveltaa lukemaani käytäntöön, soveltuvin osin… Jatka samaa rataa!

Jutuille jatkoa, että saa nauraa myös omille mokille.

Yllättävän hyviä ajatuksia kirjoitettuna viihdyttävään muotoon.Mielellään saisi ilmestyä vaikka useamminkin, vaikka kaikki tekstit eivät tietenkään voi silloin olla niitä todellisia helmiä. Mutta nyt saa käydä liian usein tarkistamassa tilanteen, ettei uutta pakinaa ole ilmestynyt.

Mielellään kannattaa jatkaa linjalla, että provokatiivisestikin esitetään ehdotuksia, jotka sinällään eivät ole käytännössä toteuttamiskelpoisia, mutta sisältävät annoksen tervettä mietintää. Ne toivottavasti laittavat useiden ajukopan liikkeelle ja ravistelemaan turhia pölyjä luutuneista ajatuksistaan.

Ehdottomasti en toivo edes kieli poskessa kirjoitettuja ehdotuksia, jotka ovat todella väärän suuntaisia. Kas kun joukossa on aina joku, johon se uppoaa väärin, ja näin on suuri vaara suistaa taas joku kehityskelpoinen ajattelija turmion tielle.

Suurkiitokset ”päivänpiristyksistä”. Parasta ”Lavikaista” on mahdoton valita joten ääni sekä Tulevaisuuden kisamalli että Palkinnoista tarinoille

Toivottavasti jaksat jatkaa samaan malliin kirjoitamista.

Kaikki nämä on olleet tasalaatuisen hervottomia juttuja. Enimmäkseen olen nauranut kippurassa ja vähintäänkin hymyillyt vinosti. Kai se tuo viimeinen kuitenkin osui henk.koht. lähimmäksi. (Auts.). Outoja näkökulmia ja ihmeellisiä ideoita eli pinnalta huumoria, mutta kuitenkin rivien välistä löytyy ”salakavalaa” asennekasvatusta. Vaadimme lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *