Sivuston ylläpito:

kannonkiertajat-logo

Olet tässä: AutosuunnistusKilpailutAS-sarjatKanta-Hämeen AS-sarja Kanta-Hämeen AS-sarjan Tolppamainos

Kanta-Hämeen AS-sarjan Tolppamainos

Kanta-Hämeen AS-sarjan ”tolppamainos”

Hämeenlinnan ympäristössä eli alueella Forssa–Valkeakoski–Lammi–Hyvinkää–Forssa touko–syyskuussa ajettavan perinteisen autosuunnistussarjan markkinoinnissa viime vuonna käyttöön otettu perinteinen paperinen ”tolppamainos” on jälleen jaossa.

Osalle nykyihmisiä tämä markkinointitapa on täysin tai lähes täysin tuntematon. Kyseessä on postmoderni tapahtumamarkkinointi, joka perustuu asiasta kiinnostuneiden henkilöiden aktiivisuuteen ja viitseliäisyyteen.

Toisin kuin nykyisin käytössä oleva Internet- ja some-markkinointi, tolppamainosmarkkinointi tavoittaa myös sellaisia ihmisiä, jotka elävät normaalia elämää ja liikkuvat huoltoasemilla, kaupoissa, ostoskeskuksissa, työpaikoilla, seurojen kerhohuoneille jne.

Autosuunnistuksesta kiinnostuneiden henkilöiden toivotaan kopioivan osoitteesta https://www.dropbox.com/s/5sy1ob62e84vsnp/ASsarja2017mainos.pdf?dl=0 (tämä on pdf-muodossa) ja osoitteesta https://www.dropbox.com/s/j0jbp2mk94slrs8/ASsarja2017mainos.jpg?dl=0 (tämä on kuvana eli jpg-muodossa) löytyvää AS-sarjan mainosta A4- tai A3-koossa ja kiinnittävän sitä oman toimintaympäristöönsä.

Mainosta saa jakaa myös sähköisesti sähköpostilla, oman alueen Facebook-ryhmässä jne., ja sen saa sijoittaa seuran nettisivuille.

Mainoksen kiinnittämiseksi pitää tietyissä tapauksissa kysyä lupa.

Kanta-Hämeen AS-sarjan kisojen järjestäjät ovat kiitollisia kaikesta sarjan eteen tehtävästä markkinointityöstä! Autosuunnistus nousuun perinteisin keinoin!

Free business joomla templates