Armonlaaksossa huippuhyvät reitinmäärittelyt

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
sunistaja
Posts: 1
Joined: Wed Dec 17, 2008 12:59 pm

Armonlaaksossa huippuhyvät reitinmäärittelyt

Post by sunistaja »

Haa,

Onse kyllä hianoo kun lajiryhmän pamput tekee kisoja niin saadaan
kunnon reitinmäärittelyt Tapa 2 ja 3.

kts. säännöt

Tapa 2
Reitti määritellään hevosenkenkämääritteiden avulla.

Tapa 3
Tiekirja
Tiekirjan osalta sovelletaan rallikilpailujen säännöissä
olevaa esitystapaa.

Vai ootteko ees lukenu itte tekemiänne sääntöjä

Sunistaja
Åke
Posts: 502
Joined: Tue Sep 26, 2006 6:54 am
Location: Riihimäki

Post by Åke »

Niin, tän voi kyllä ymmärtää kahdella tapaa, riippuu mistä kohdasta katsoo..

Eikös tässä ole selkeästi 2. viivapiirros ja 3. hevosenkengät, jossain muussa kohdassa jotain muuta:

20.1. Sallitut reitinmäärittelytavat
Sallitut reitinmäärittelytavat ovat:
1. Kilpailukarttaan perustuva peitepiirros
2. Kilpailukarttaan kopioitu piirros
3. Kilpailukarttaan kopioidut hevosenkenkämääritteet
4. Tiekirja (vain siirtymäosuuksilla)
5. Viitoitus
6. Autonkäsittely
Kilpailussa käytettävät reitinmäärittelytavat on ilmoitettava kilpailukutsussa.



20.2. kohdassa, jossa annetaan ohjeita reitinmäärittelylle, numerointi onkin sitten erilainen, kumman mukaan ne kutsussa sitten pitäis ilmoittaa? Mun mielestä kohdan 20.1. (niinkuin nyt oli tehty) koska tuossa kohdassahan ne ilmoitettavaksi määrätään, ja kohta 20.2. ei tunne edes kaikkia tapoja. Ota näistä nyt sitten selkoa :)

Nyt kun kutsu on muutettu siten että reitti määritellään tavalla 1 tai 2, niin nyt onkin odotettavissa viivaa ja peitepiirrosta.. ;)
Ari
Posts: 185
Joined: Mon Sep 25, 2006 8:10 pm
Location: Kokemäki

Post by Ari »

Tiedoksi kaikille tiedonnälkäisille.

Armonlaakson ajon tiimoilta on toistaiseksi suoritettu suuri määrä aivan neitseellisten autosuunnistusmaastojen luvitusta. Näyttävät maastot mielenkiintoisilta ainakin näin ratamestarin näkökulmasta. Viivaa tai muutakaan määrittelyä ei vielä ole piirretty, mutta sellaista unta olen nähnyt, että lopputuloksessa on pääasiassa karttaan tulostettua viivaa ja mahdollisesti ylemmille luokille muutama pätkä heppakenkää, jos ei muuten niin ihan vain vaihteen vuoksi :wink:

Tilanteesta raportoitaneen kisasivuilla, kunhan hanget hieman vajoavat ja ajomaastot paljastuvat ratamestareiden muokattaviksi.

Ennakkokutsun olen nettiin siirtänyt ihan henkilökohtaisesti ja niin kuin moni varmasti arvaakin, se on copy-pastettu suoraan viimevuotisesta. Onneksi päivämäärän sentään muistin muuttaa tällä kerralla... Virallinen kutsu kiertää onneksi virallisia reittejä ja tulee samalla asianmukaisesti tarkastetuksi. Virallisen kutsun saanemme julkaistua lähipäivinä.

Moiseen copy-paste-laiskuuteen on varmasti monia syyllisiä, mutta lajiryhmän olisin henkilökohtaisesti valmis vapauttamaan tästä syyllisyyden taakasta. Syyllisiä ovat sen sijaan ilman muuta vanhemmat ja isovanhemman (mitäs antoivat tällaiset laiskat geenit), vaimo (kun ei käskenyt ponnekkaammin nukkumaan vaikka kello oli jo vaikka mitä), kissa (mourusi sylissä ja halusi milloin mitäkin) niin ja tietysti työnantaja ja hallitus (ne nyt ovat aina syyllisiä kaikkeen). Muitakin syyllisiä varmasti vielä keksin kunhan hetken mietiskelen.

Tiedoksi tämäkin:
Tänään illalla on kisan johdosta mielenkiintoinen palaveri kisapaikasta ja alueistakin. Asiasta kiinnostuneet olkaa siis kuulolla. Kuulumisista raportoidaan heti, kun se vain on mahdollista.
MikkoJ
Posts: 9
Joined: Wed Mar 11, 2009 3:25 pm
Location: TARVASJOKI

Armonlaakson kutsu

Post by MikkoJ »

Tuskimpa Arin kannattaa ottaa kaikkea häpeän taakkaa tästä anteeksiantamattomasta inhimillisestä virheestä joka tapahtui Armonlaakson kutsua suunnitellessa. Itsellänikin oli kyseisen tuotoksen luonnos pitemmän aikaa nenän alla. Eikä vaan jostain syystä virhettä tullut huomattua. Turhaa kuitenkin ruveta vihjaillen syyttelemään täysin asianosattomia tästä asiasta. Tietääkseni yksikään lajiryhmän jäsen EI ole ollut kirjoittamassa,suunnittelemassa tai julkaisemassa kyseistä ENNAKKO KUTSUA!
Kaikesta huolimatta kiitoksia aktiiviselle foorumin lukijalle joka virheen huomasi, kuka sitten oletkin? Viestin sävy tosin hieman arvelutti...Onneksi mitään peruuttamatonta ei tapahtunut ja siitä kiitoksena lupaan tarjota sinulle pullakahvit armonlaakson ajon kisapaikalla! :D

T: Mikko Jokinen, kilp.johtaja
-mikko-
KariM
Posts: 174
Joined: Tue Sep 26, 2006 9:07 am
Location: Lohja
Contact:

Post by KariM »

Heh, tämänvuotisiin as-sääntöihin näemmä saatiin perinteen velvoittamana pieni paikkaus, joka hyvän asian sijasta sotkee pakkaa entisestään. Aiemmin tosin uudet ristiriitaisuudet ovat olleet pidemmällä toisistaan kuin peräkkäisissä kappaleissa. Tekevälle sattuu ja tapahtuu... kaikki harrastajat tietävät kuitenkin mistä on kysymys - paitsi lajiin vasta tutustuneet/tutustuvat.

Harvemmin kutsun reitinmäärittelytavat ovat 1:1 kisaan toteutetut enkä oikein ymmärrä miksi niitä pitäisi kutsussa erikseen mainitakaan - paitsi markkinointimielessä, siis jos on jotain erikoista tarjolla.

Anonyymin sunistajan nimimerkki kyllä kertoo omaa kieltään siitä oliko piikki huumoria vai jotain vielä ilkeämpää. MikkoJ:n ja Arin suhtautuminen on jälleen sitä loistavaa verbaaliakrobatiaa mikä saa hymyn huulille!

Armonlaakson ajoa vesi kielellä odotellen.
jari willner
Posts: 251
Joined: Mon Sep 25, 2006 10:50 pm
Location: jyväskylä

Post by jari willner »

ei tiekirja ole vaikeaa, koska suurin osa rallinharrastajistakin sen osaa, vai mitä?
Åke
Posts: 502
Joined: Tue Sep 26, 2006 6:54 am
Location: Riihimäki

Post by Åke »

jari willner wrote:ei tiekirja ole vaikeaa, koska suurin osa rallinharrastajistakin sen osaa, vai mitä?
99% ralliharrastajista eksyis AS-tiekirjalla ;)
Post Reply