Lumimies SM 21.2.2009.

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Lehtimäki
Posts: 62
Joined: Tue Sep 26, 2006 8:19 am
Location: Eurajoki

Kiitos

Post by Lehtimäki »

Kiitokset koko poppoolle vauhdikkaasta kisasta.

Onko SMssä muuten pakko palkita 15 parasta? Olisi varmaan mahdollista karsia ko. määrää ilman pulinoita esim. viiteen tai nousupisteiden saajiin ja päästää kisailijoista edes osa ajoissa tienpäälle kohti kotia??

KIITOS
mikky
Posts: 305
Joined: Wed Sep 27, 2006 8:14 am
Location: Riihimäki

Post by mikky »

Hyvä kisa oli. Vaikeutta CUPissa C-luokitetuille aika mukavasti ;), aikaa paloi ja kilpiä löytyi mukavasti (hukatutkin tyhmiä mokia - ei vähäisimmässäkään määrin kyseenalaistettavia).

Kiitos!

Mika
KariM
Posts: 174
Joined: Tue Sep 26, 2006 9:07 am
Location: Lohja
Contact:

Post by KariM »

Kiitän myös nöyrimmästi Forssan kisasta sekä järjestäjiä että kanssakilpailijoita. Kahdeksantoista ja puoli vuotta meni ekaan kansalliseen osallistumisesta voittaa SM-osakilpailu (ei ihan 20 vuotta ensikosketuksesta lajiin) mutta tulihan taas mukavasti virtaa jatkaa harrasteen parissa...
boreham
Posts: 25
Joined: Sun Jan 06, 2008 3:29 pm
Location: PAIMIO

Post by boreham »

Kiitoksia hyvästä kisasta. Itsellä meni totaalisesti homma sekaisin ja saatiimpa aikaan kaikenlisäksi kalustovaurioita, mutta ne kaikki menee omaan piikkiin :oops: . Reitti oli mukava ja haasteellinen. Muistelin kisan jälkeen viime syksyn keskusteluja, että tehtäisiin reiteistä haasteellisia suunnistaa ja kuitenkin ajettavia eikä mitään off-road kisoja. Forssalaiset todisti ainakin sen, että melkeimpä joka paikka olisi ollut ajettavissa perus siviiliautolla. Vaikeutta oli tehty suunnistuksellisesti ja se on oikein. (Päästään me kuskit sanomaan taas et "kylhän mää olisin mut toi sanoi") :lol: Tälläisiä kisoja lisää ja paljon kuvia ja videoita esille kisan kulusta niin ei parempaa mainosta saada mistään. Vielä kerran iso kiitos kisan järjestäjille.
Pepe
Posts: 87
Joined: Thu Dec 13, 2007 10:38 pm

Kiitokset jatkuvat...

Post by Pepe »

Ei voitettu vieläkään SM-kisaa (toislle osapuolelle näin pääsi käymään v.1975, vai mikä se nyt oli), eikä päästy kympin joukkoon, niinkuin ei yleensäkään.
Tässä kisassa avattiin kuitenkin yhtenä parina toinen neljännesvuosisata ässämmiä; vuosittain katkeamattomasti. Jonakin vuonna on tosin joku kisa jäänyt väliin kun lapset ovat lupaa kysymättä sopineet papin kanssa huonoja hää- ja ristiäispäiviä. Niin ja joskus tuli rataakin tehtyä, ja joskus valvottua.
Tälläkin kertaa kisa sujui hienosti (niinkuin aina), kunnes oikean takatukivarren kilometrit tulivat täyteen vähän ennen JAT11.
Meinattiin taaskin melkein päästä kympin sakkiin. Kummallista kun keskeytetystä kisasta jäi lyhyen harmistuksen jälkeen näin hyvät tunnelmat.
Tai ei sittenkään niin kummallista: ja Kiitokset siitä kuuluvat hienon Kisan Tekijöille.
...ja kun ehjää rautaakin näyttää löytyvän, niin eiku eteenpäin kohti uusia seikkailuja...
Pepe
Jarkko Heino
Posts: 161
Joined: Tue Sep 26, 2006 10:45 am
Location: Lohja

Jeps

Post by Jarkko Heino »

Kiitos hienosta kisasta! Alkuun oli (odotetusti) melkein rehelliset kartat Cup'ista johtuen? (hyvä niin) ja sitten loppuun otettiin normi SM kisaa.
(kapinetissamme kuultua: En tiiä aja mihi haluut tai ainaki täys ympyrä ni koitan mitata uudestaan mistä kääntyä ) :) nyt ei onneksi koko 4-6h kuitenkaan viimeksi mainittuun tyyliin..

Oma mielipiteeni että mukavia muistoja kilpailuista jää kun ei liikaa hukata kartoista tavaraa pois ja siitä kiitokset niin Forssaan kuin Renkoonkin!
Last edited by Jarkko Heino on Mon Feb 23, 2009 5:03 pm, edited 1 time in total.
jari willner
Posts: 251
Joined: Mon Sep 25, 2006 10:50 pm
Location: jyväskylä

Post by jari willner »

hyvä kisa kiitos. katsokaapa muuten kitiin tulleita tuloksia. ovat varsin mielenkiintoisesti ryhmittyneet :shock:
Mikko Heikkilä
Posts: 115
Joined: Tue Sep 26, 2006 12:28 pm
Location: Vaasa/Isokyrö

Post by Mikko Heikkilä »

Juu kiitokset täältäkin suunnalta kisasta.
Ja SUUR KIITOKSet myös pareille Kari Turtiainen-Ari Tuomala sekä Esa Orava-Joni Orava, jotka vetivät meidät ulos hangesta KIITOS.
Jarkko Heino
Posts: 161
Joined: Tue Sep 26, 2006 10:45 am
Location: Lohja

kiti tuloksista

Post by Jarkko Heino »

Jari tarkoittaneen kohtaa kaikki luokat... :wink:
Tepi S
Posts: 128
Joined: Tue Sep 26, 2006 5:10 am
Location: Tetroit

Post by Tepi S »

Tossa on vaan lajiteltu tyyliin M1, A1, M2, A2...... Eli väärin, koska ei ole pistejärjestyksessä SM vaan vuoronperään M,A.
JKo
Posts: 170
Joined: Fri Oct 06, 2006 7:31 am
Location: Forssa

Post by JKo »

Se on KITIn hienouksia, Ainakaan minä en niitä sinne saa. Ehkä joku osaa kertoa miten pitäisi menetellä. Karilta tais Lohjan SM-kisassa voittaja hukkua tuloksista konaan eikä ole vieläkään sinne löytynyt. On muuten siellä myös tulokset samanlailla. Että terveisiä AKK:lle, jotta laittaisivat tuon(kin) kohdan kuntoon. Terveisin tuloslaskija Jari
Tondsa
Posts: 85
Joined: Tue Sep 26, 2006 11:41 am
Location: Turku/Forssa

Post by Tondsa »

Puuttuvat taulut analyysi kisasivuilla.
mikky
Posts: 305
Joined: Wed Sep 27, 2006 8:14 am
Location: Riihimäki

Post by mikky »

JKo wrote:Se on KITIn hienouksia, Ainakaan minä en niitä sinne saa. Ehkä joku osaa kertoa miten pitäisi menetellä. Karilta tais Lohjan SM-kisassa voittaja hukkua tuloksista konaan eikä ole vieläkään sinne löytynyt. On muuten siellä myös tulokset samanlailla. Että terveisiä AKK:lle, jotta laittaisivat tuon(kin) kohdan kuntoon. Terveisin tuloslaskija Jari
Sija-kenttään ei ole täytetty SM-yleiskilpailun sijoitusta vaan pelkästään luokan sijoitus -kenttä on täytetty. (kts. Syyseksytys 25.10.2008)

Mika
mikky
Posts: 305
Joined: Wed Sep 27, 2006 8:14 am
Location: Riihimäki

Post by mikky »

KariM wrote:Menee off-topiciksi mutta... Koitin LHA:n yleiskilpailun sijakenttään syöttää ja voittajan ykkösen hyväksyessäni tietokannasta hävisi heidän tiedot kokonaan. Laitoin AKK:lle tietoa kolme kertaa (loka, marras ja tammikuussa), nyt asiaa jo tutkitaan. Ei anna oikein vakuuttavaa kuvaa jos käyttäjän toimilla saadaan tietokanta rikki...
No lisää offia... Olen ottanut sieltä exceliin tiedot ja copy-pastella tulosexcelistä tiedot siihen ja sitten upannut sen takaisin ja on toiminut ainakin ne pari kertaa kun olen ko tietoja syöttänyt.
Tondsa
Posts: 85
Joined: Tue Sep 26, 2006 11:41 am
Location: Turku/Forssa

Post by Tondsa »

Kisasivuille lisätty kaikki kartat joihin palautettu kadonneita polkuja, lisätty kaikki kyltinpaikat ja sulkuihin kuinka monelta kyseinen kyltti on puuttunut. Nyt siis kaikki virtuaaliautosuunnistamaan SM-kilpailu vielä kertaalleen läpi.

Myös palkituista kuvia nettisivuilla.

Tässä vielä muistutukseksi kisasivujen osoite: http://koti.mbnet.fi/tonix83/sm

-Toni
Post Reply