Page 1 of 1

Kuinka päästään alkuun?

Posted: Wed Oct 08, 2008 1:30 pm
by vmsarin
Ostettiin veljen kanssa justy ja kova hinku olisi lähteä koittamaan autosuunnistusta mutta miten päästään parhaiten alkuun? Asumme hämeenkyrössä molemmat ja kiinnostaisi harjoitusajot tässä lähellä. Onko sellaisia tulossa?

Posted: Wed Oct 08, 2008 2:01 pm
by HAK
Tulevana isänpäivänä Forssaan.

Posted: Wed Oct 08, 2008 5:11 pm
by vmsarin
Kerrotko vähän lisätietoja. Osoite kellonaika?

Posted: Wed Oct 08, 2008 5:54 pm
by Tondsa
Forssan harjoitusajo ajetaan siis sunnuntaina 9.11. Ensimmäinen lähtö tapahtuu 12.30. Harjoitusajo ajetaan Forssan alueella. Tarkka lähtöpaikka ilmoitetaan lähtöluettelossa aikanaan, mutta se sijaitse kuitenkin Forssassa. Reitti suunniteltu aloittelijoille, mutta konkareille on tarjolla samaa viivaa hieman riisutuimmilla kartoilla.

Posted: Wed Oct 08, 2008 9:49 pm
by AMa
Harjoitusajo on juuri oikea paikka lähteä ottamaan ensituntumaa lajiin. Kannattaa tulla paikalle hyvissä ajoin (n. tunti ennen ensimmäisen lähtöaikaa) ja kertoa ilmoittautuessa olevansa AS-tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Yleensä joko järjestäjä tai joku kokeneempi kanssakilpailija tarjoaa aloittelijaopastusta - ainakin nyt mainitussa Forssan harjoitusajossa on opastusta varmasti tarjolla.

Ja tarkemmat tiedot lähtöpaikasta löytää kyllä aikanaan joko kilpailukalenterin kautta (autosuunnistus.net ja sieltä "Kisakalenteri ja -tulokset") tai täältä foorumilta "Kilpailuinfo"-osiosta.

Tervetuloa! :)

edit: ja tietenkin aloittelijakoulutusta kannattaa lähtöpaikalla itse pyytää... :P