ARMONLAAKSON AJO 2008

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
HAK
Posts: 46
Joined: Mon Aug 20, 2007 7:39 am
Location: Turku

ARMONLAAKSON AJO 2008

Post by HAK »

Onnittelut 40-vuotiaalle NASU:lle ja kiitokset mahtavasta Armonlaaksonajo:sta.

t. Olli ja Hannu
Åke
Posts: 502
Joined: Tue Sep 26, 2006 6:54 am
Location: Riihimäki

Post by Åke »

Kiitokset myös omasta puolestani aivan mahtavasta kisasta, oli siinä paiskittu töitä jokunen ilta, ja ehkä pari päivääkin. Kiitos.

Muutama kysymys vielä vastalauseesta johtuneista kilpien poistamisista oikeasta reittijärjestyksestä. Vaikka paikalla olinkin niin silti jokunen asia jäi epäselväksi, miten lie heillä jotka jo ehtivät poistua paikalta. Olisin kiitollinen jos joku, joka tietää oikeasti, antaisi tyhjentävät vastaukset.

Siis kilvet 87 ja 88 poistettiin. Ymmärsin että 87 kilvestä tehtiin vastalause väärän sijoittelun perusteella, oliko kilvestä 88 myös tehty vastalause, vai miksi se peruttiin?

Muistaakseni 87 kilven perumisen syy oli kilpien etäisyys toisistaan yli 4m ja kilven korkeus maasta alle 50 cm. Paljonko kilpien etäisyys oli ja paljonko oli kilven korkeus ajourasta, ja kumpi kilpi oli liian matalalla vai molemmat?

Kilven 88 poistamisen syy oli kaatunut TARK AS-kyltti? Tämä kyltti oli muuten oikein sijoitettu?

Lähinnä kiinnostaa nyt se, että jos tulevaisuudessa todellakin aletaan kiinnittämään huomiota kylttien sääntöjenmukaiseen sijoitteluun, ja koska sääntökirja sanoo esim. kyltin korkeudesta "noin 50 cm korkeudella ajourasta" niin mikä tässä oli se todellinen korkeus? Eli paljonko tässä tapauksessa oli tuo "noin" ?

Näitähän ei varmasti jatkossa kukaan toivo, joten nyt olisi tulevien kisojen ratamestareiden viimeistään aika herätä, että kyltit ja niiden sijoittelu varmasti täyttävät sääntökirjan vaatimukset.
eero
Posts: 397
Joined: Mon Sep 25, 2006 9:18 pm
Location: Vaskio
Contact:

Post by eero »

Eli paljonko tässä tapauksessa oli tuo "noin" ?
Vaikken järjestäjä olekaan niin luulisin hihavakiona olevan:

Löytyneelle kyltille +/- 70 cm. löytymättömälle +/- 0 cm

=)

Helppohan täältä on huudella kun ei kunto kestä ajaa tuollaista kisaa, hauskaa silti oli ja voisin ottaa vaikka uusiksi.

Salainen ase tuleviin kilpailuihinhan on asentaa mittanauhat puskuriin ja taitavammathan tekevät ATK-perustaisen mittausjärjestelmän kuvatunnisteella joka automaattisesti lähtöpaikan mallikilpien mukaan osaa hahmottaa oikeat kilvet ja mitata etäisyydet ajourasta.

T: molemmat löyty, mutta monta muuta sitten sinne jäikin

PS. älkää kukaan pistäköön typensidontakasvia ilmanottoaukkoonsa, tää on harrastus ja hauskanpitoa
juhah
Posts: 42
Joined: Mon Oct 02, 2006 10:13 pm

Hieno oli....

Post by juhah »

....Naantalin kisa, jäi tosi hyvä mieli, vaikka 12kylttiä jäi näkemättä. ISOOT KIITOKSET POHOJANMAALTA ja tervetuloa elokuussa tänne. Katsellaan, mitä kivaa vielä keksimme, kylttien sijoitteluun tai mittakaavoihin. :) Ei tokikaan, van tulossa on reilu suunnistuskisa.
Post Reply