Sääntömuutosehdotuksia 2020: Arvokilpailun ratamestarin hyvittäminen sarjapisteissä

Keskustelua, kommentointia ja pohdintaa säännöistä, niiden tulkinnoista ja parannusehdotuksista.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Timo
Posts: 103
Joined: Tue Sep 26, 2006 8:41 am
Location: Espoo

Sääntömuutosehdotuksia 2020: Arvokilpailun ratamestarin hyvittäminen sarjapisteissä

Post by Timo »

Kisantekijöiden houkuttelemiseksi on ehdotettu että kotimaisen arvokisan (SM/Cup) vastuuhenkilö(t) saisi tekemästään kilpailusta saman verran sarjapisteitä kuin siitä kilpailusta, jossa saavuttaa suurimmat sarjapisteensä sarjan aikana. Tällainen vastuuhenkilö olisi ainakin kisan päävastuullinen ratamestari. Sama henkilö voisi saada vain yhdet tällaiset pisteet vuoden aikana ja seurojen tulee ilmoittaa AKK:lle ennen sarjan alkua omien kisojensa vastuuhenkilöiden nimet.

Lopulliset ”hyvityspisteet” selviävät vasta viimeisen osakilpailun jälkeen kun edellistenkin osakilpailuiden ratamestareilla on mahdollisuus tuplata parhaat osakilpailupisteensä. Tämä tietysti hieman hankaloittaa pistetilanteen seurantaa kauden aikana.

Minkälaisia mielipiteitä teillä on tästä aiheesta: saako idea kannatusta ja mitä asioita säännöissä pitäisi huomioida? Pitäisikö pisteitä antaa jollekin muullekin kilpailun toimitsijalle kuin päävastuulliselle ratamestarille?

AS-lajiryhmän puolesta,
Timo Leppäkorpi
rhinoe
Posts: 20
Joined: Wed Jul 22, 2015 5:25 pm

Re: Sääntömuutosehdotuksia 2020: Arvokilpailun ratamestarin hyvittäminen sarjapisteissä

Post by rhinoe »

Hieno ehdotusta, minulta kannatus tälle.

Ja miksei useammallakin toimitsijalle kuin ratamestarille, jäähän AT-miehistöltä ja kortintarkastajiltakin se yksi "hutikisa" pois.
Toki johonkin raja vedettävä ja ei pisteitä ihan ilman panostusta ja vastinetta voi jaella.

En usko, että kukaan lähtisi epäreilua etua tällä tavoin hakemaan - ja vaikka hakisikin, kaikki hyötyvät kun kilpailuita järjestetään.

Olli Riiho / RiiUA
Post Reply