Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
mmy
Posts: 9
Joined: Mon Oct 12, 2015 10:00 am

Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Post by mmy » Mon Aug 13, 2018 10:22 pm

Muistin virkistämiseksi on tulossa todella mielenkiintoinen autosuunnistuksen viikonloppu (5. -6.10.) kisat Etelä- Pohjanmaalla. Luvassa perjantai iltana Ähtärin Urheiluautoilijoiden järjestämä Autopirtti Ajot. Kisa kestää n. 2 tuntia ja ratamestarit on kuulemma juonineet erittäin mielenkiintoisen reitin.
Ja heti Lauantaina jatketaan Alavuden Urheiluautoilijoiden järjestämä , jo 4. Ritolan Sinne Tänne Ajot. Sen Kisan pituus saattaa olla n.4-5 tuntia. Siitä ei vielä sen enempää, mutta tottuneesti siellä kisassa saattaa olla välillä hukas.
Seuratkaa tätä foorumia, laitamme asiaa sitä mukaa kun on julkaisu kelposta. Yllätyksiä luvassa viikonloppua varten.


Terveisin: Kilpailujen järjestäjät

mmy
Posts: 9
Joined: Mon Oct 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Post by mmy » Mon Aug 20, 2018 9:01 pm

Molemmat kilpailut, Ähtärin Autopirttti Ajot ja 4.Ritolan Sinne Tänne Ajot , on nyt molemmissa ilmoittautuminen kitissä.
Ollaan järjestäjät yhdessä Autopirtin kanssa tekemässä kilpailun jälkeen vielä se ”extra pyöritys”.Ja se pyöritys on sitten lauantai iltana. Luvassa musiikkia, hyvää seuraa ... No ei vielä tapahtumasta sen enempää, mutta me kerrotaan kohta lisää.


Terveisin Autopirtiltä Sinne Tänne Ritolaan ajojen tekijät

mmy
Posts: 9
Joined: Mon Oct 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Post by mmy » Mon Aug 27, 2018 7:42 pm

No nii, Ensiksi molemmat kilpailut on nyt kitissä auki joten nyt ilmoittautumaan isolla porukalla. Molempia kilpailun reittejä ollaan viimeistelemässä ja näyttää kyllä siltä että uutta yllätyksellistä on reiteilläkin.
Sitten kun molemmat kilpailut on ajettu ja palkinnot jaettu....on kaikki kilpailijaparit kutsuttu lauantai- iltana Autopirtille perinteisille OKTOBEER VESTIVAALEILLE, tapahtuma alkaa illan suussa ja jatkuu aina 02:00 asti.
Illan ohjelmassa musiikkia, ruokaa, juotavaa.....Kaikki jotka ovat ilmoittautuneet autosuunnistus kilpailuun, pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.
Joten majoitusta varaamaan ensin kilpailuun ja sitten jatkoa vestivaaliin yli. Majoitus kilpailua varten on http://www.mesikammen.fi ja huonevaraukset koodilla NEZ Finland, myös valkeisenloma.com on majoitus mahdollisuus.
Ilmoitellaan lisää.....

Terv: autopirtiltä ritolan sinne tänne ajoohin kisan tekijät

mmy
Posts: 9
Joined: Mon Oct 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Post by mmy » Mon Sep 03, 2018 9:15 pm

Muistutuksena vielä että ehtii molempiin kisoihin ilmoittautua ihan hyvin, Autopirtti ajoihin ilmoittautuminen päättyy 27.09. Klo23:59 ja IV Ritolan Sinne Tänne ajoihin ilmoittautuminen päättyy myös samoihin aikoohi.
Autopirtti ajojen kesto on n. 2 tuntia ja Ritolan Sinne Tänne ajojen kesto 2-4 tuntiin..... Sain henkilökohtaisesti päästä maistelemaan molempien kisojen reittien muutamaa jaksoa, niin täytyy todeta että nyt pääsee valtakunnan autosuunnistajat oikein tosi hyville reiteille. Ei tarvi ajankuluksi naputella sormia rattiin tai pyöritellä kynää kädessä. Siihen vielä lisämausteeksi tuo hämärän tuleminen, se kuukauden päästä pimiää
Ja lopuksi vielä, muistakaa anoa kotua lupaa sinne Oktobeer Vestivaaleille Autopirttiin, ne on sitte Lauantai- iltana.


Terv: Autopirtiltä Sinne Tänne Ritolaan ajojen tekijät

mmy
Posts: 9
Joined: Mon Oct 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Post by mmy » Thu Sep 20, 2018 8:34 pm

Sitä vaan notta, viikko aikaa ilmoittautua molempiin autosuunnistus kisoihin. Molemmat kisat järjestelyineen on edennyt suunnitelmien mukaan.
Reitit molemmissa kisoissa on tehty valmiiksi ja aika hyvältä näyttää. Kilpailukeskuksena molemmissa kisoissa oleva Autopirtti- kahvila/ravintola Ähtärissä valmistautuu autosuunnistuksen alansa huiput ottamaan vastaan.
Kilpailun aikataulusta ilmoitamme heti kun asiat tarkentuu. Tervetuloa kisaamaan ja nauttimaan viikonlopusta Ähtärin, Töysän ja Alavuden maisemiin.

Terveisin: kisojen tekijät

mmy
Posts: 9
Joined: Mon Oct 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Post by mmy » Tue Sep 25, 2018 8:00 pm

No nii, muutama päivä vielä aikaa ilmoittautua perjantai illan Autopirtti ajoihin ja lauantaipäivän IV Ritolan Sinne Tänne ajoihin. Mukavasti on kilpailijoita ilmoittautunut ja lisää sopii.... Majoitus tilaa Mesikämmenessä on vielä vapaana, ja sinne linkit: www.hotellimesikammen.fi ja huonevaraukset koodilla: NEZ Finland.


Terv: kilpailujen järjestäjät

mmy
Posts: 9
Joined: Mon Oct 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Post by mmy » Wed Oct 03, 2018 8:18 am

Tässä viime hetken muistutusta molempiin tapahtumiin. Hienoa että saimme noin mukavasti ilmoittautuneita molempiin kisoihin, toivottavasti te kilpailijat kuin me kisojen järjestäjät saamme nauttia koko viikonlopusta, ainakin viimeistään siellä Oktobeer vestivaalissa Autopirtillä. Sehän se viikonlopun huipennus, siellä voi muistella sen ”Kivikon tai puskan” pyöritystä....kummalta puolen se piti kiertää.
Perjantain kilpailukeskus ja lähtö sekä maali Autopirtti Ähtäri. Lauantain kilpailu lähtöpaikka Ylipää ns Ritola ja kilpailun maali Autopirtti Ähtäri. Perjantain ja lauantain kisapaikkojen välimatka vain n. 27km.

Kitissä on molemmista kisoista infoa ja lähtöluettelot.

Ei muuta ku nokka kohti Etelä-Pohjanmaata ja Ähtäriä ..... ja oikein paljon tervetuloa kaikille kisoihin tulijoille. Ja sama Lontooksi eli Welcome!

Terveisin : Autopirtiltä Ritolan Sinne Tänne kisoihin tekijät

mmy
Posts: 9
Joined: Mon Oct 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Post by mmy » Fri Oct 05, 2018 11:33 pm

Elikkäs hyvää yötä, kilpailu kohta Autopirtti ajojen osalta ohitse. Kilpailun tulokset löytyy jo Kitistä. Huomenna jatketaan ihan sitte Sinne Tänne ajoilla.
Raakasti kiitoksia kaikille kilpailijoille ja järjestelyissä olleille jo tässä vaiheessa.

Terv: Autopirtti ajojen tekijät.

mmy
Posts: 9
Joined: Mon Oct 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Post by mmy » Sun Oct 07, 2018 12:16 pm

On kiitosten aika.Haluamme Ähtärin Urheiluautoilijat ry ja Alavuden Urheiluautoilijat ry esittää suuret kiitokset kaikille kilpailijoille mukavasti menneestä kilpailusta. Ketään ei meidän tarvinnut etsiä reitiltä kisan päätyttyä. Suuri kiitos naapuri seuran, Lapuan Ua:n autosuunnistus porukalle, ilman teidän apua "sormi" olisi mennyt suuhun monta kertaa ja yksi nimi ylitse muiden, Markku Välkkilä. Aivan korvaamaton mestari kun kisat tehdään ja järjestetään, kiitos.
Kiitos molempien seurojen talkooporukalle, ratamestarit, sihteerit, tuloslaskenta, maastovalvojat, tuomarit......nez yhdyshenkilö Juha Heikkilä.....voi voi ketä vielä unohtui. No kilpailijat tietysti, kiitos teille, te teitte kilpailun ja mausteena vielä ulkolaiset kisaajat.
Kiitos yhteistyö kumppanille Autopirtille ja Ylipään Nuorisoseuran henkilökunnalle, ei tarvinnut nälässä olla.....


terveisin: Kilpailuiden johtaja

Tsaari
Posts: 101
Joined: Tue Jan 25, 2011 1:12 pm

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Post by Tsaari » Sun Oct 07, 2018 7:35 pm

Iso kiitos järjestäjille loistavasta kisaviikonlopusta!

Saimme nautiskella kahdesta keskenään erilaisesta, mutta hienosta reitistä. Perjantaina väännettiin tarkkaa ja tiukkaa pimeässä, kun taas lauantaina sai latoa selkeämpää ja isoa pääosin päivänvalossa. Molemmat kuuluvat lajiin ja parhaat saatiin varmasti seulottua.

Lisäksi plussat hyvästä kokonaisuudesta eli kisakeskusten toimivuudesta ja palveluista sekä ennakkomarkkinoinnista. Tuntuivat paikallisetkin olevan tietoisia, että tienoilla kisataan. Tämä tuli huomattua jo siinä vaiheessa, kun pudoteltiin kalustoa trailerilta ja ohi ajellut pyöräilijä kertoili aiheesta. Ja kirjautuessamme sisään maatilamajoitukseemme oli kisatapahtuma hyvin emännän tiedossa.

Viimeisenä kirsikkana kakun päälle haluan nostaa palkinnot. Palkintoja tuli kerralla enemmän kuin yleensä koko kaudella yhteensä ja vieläpä kelpoista kampetta. Joten hattu päästä: Kiitos Ähtärin ja Alavuden UA!!

Jarkko Minni
Posts: 243
Joined: Mon Sep 25, 2006 9:20 pm
Location: Panttila

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Post by Jarkko Minni » Mon Oct 08, 2018 10:53 am

Muutaman kuva lauantain SM-luokasta:

https://jimin.galleria.fi/kuvat/06.10.1 ... 6ys%C3%A4/
Idioottien kanssa ei voi väitellä, koska silloin joudut alentumaan heidän tasolleen ja silloin he voittavat kokemuksellaan...

Monenlaisia kuvia enimmäkseen autoihin ja moottoriurheiluun liittyen: http://jimin.galleria.fi/kuvat/

Post Reply