Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Valvojat: Moderaattori, Moderaattorit

mmy
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Loka 12, 2015 10:00 am

Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

ViestiKirjoittaja mmy » Ma Elo 13, 2018 10:22 pm

Muistin virkistämiseksi on tulossa todella mielenkiintoinen autosuunnistuksen viikonloppu (5. -6.10.) kisat Etelä- Pohjanmaalla. Luvassa perjantai iltana Ähtärin Urheiluautoilijoiden järjestämä Autopirtti Ajot. Kisa kestää n. 2 tuntia ja ratamestarit on kuulemma juonineet erittäin mielenkiintoisen reitin.
Ja heti Lauantaina jatketaan Alavuden Urheiluautoilijoiden järjestämä , jo 4. Ritolan Sinne Tänne Ajot. Sen Kisan pituus saattaa olla n.4-5 tuntia. Siitä ei vielä sen enempää, mutta tottuneesti siellä kisassa saattaa olla välillä hukas.
Seuratkaa tätä foorumia, laitamme asiaa sitä mukaa kun on julkaisu kelposta. Yllätyksiä luvassa viikonloppua varten.


Terveisin: Kilpailujen järjestäjät

mmy
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Loka 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

ViestiKirjoittaja mmy » Ma Elo 20, 2018 9:01 pm

Molemmat kilpailut, Ähtärin Autopirttti Ajot ja 4.Ritolan Sinne Tänne Ajot , on nyt molemmissa ilmoittautuminen kitissä.
Ollaan järjestäjät yhdessä Autopirtin kanssa tekemässä kilpailun jälkeen vielä se ”extra pyöritys”.Ja se pyöritys on sitten lauantai iltana. Luvassa musiikkia, hyvää seuraa ... No ei vielä tapahtumasta sen enempää, mutta me kerrotaan kohta lisää.


Terveisin Autopirtiltä Sinne Tänne Ritolaan ajojen tekijät

mmy
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Loka 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

ViestiKirjoittaja mmy » Ma Elo 27, 2018 7:42 pm

No nii, Ensiksi molemmat kilpailut on nyt kitissä auki joten nyt ilmoittautumaan isolla porukalla. Molempia kilpailun reittejä ollaan viimeistelemässä ja näyttää kyllä siltä että uutta yllätyksellistä on reiteilläkin.
Sitten kun molemmat kilpailut on ajettu ja palkinnot jaettu....on kaikki kilpailijaparit kutsuttu lauantai- iltana Autopirtille perinteisille OKTOBEER VESTIVAALEILLE, tapahtuma alkaa illan suussa ja jatkuu aina 02:00 asti.
Illan ohjelmassa musiikkia, ruokaa, juotavaa.....Kaikki jotka ovat ilmoittautuneet autosuunnistus kilpailuun, pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.
Joten majoitusta varaamaan ensin kilpailuun ja sitten jatkoa vestivaaliin yli. Majoitus kilpailua varten on http://www.mesikammen.fi ja huonevaraukset koodilla NEZ Finland, myös valkeisenloma.com on majoitus mahdollisuus.
Ilmoitellaan lisää.....

Terv: autopirtiltä ritolan sinne tänne ajoohin kisan tekijät

mmy
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Loka 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

ViestiKirjoittaja mmy » Ma Syys 03, 2018 9:15 pm

Muistutuksena vielä että ehtii molempiin kisoihin ilmoittautua ihan hyvin, Autopirtti ajoihin ilmoittautuminen päättyy 27.09. Klo23:59 ja IV Ritolan Sinne Tänne ajoihin ilmoittautuminen päättyy myös samoihin aikoohi.
Autopirtti ajojen kesto on n. 2 tuntia ja Ritolan Sinne Tänne ajojen kesto 2-4 tuntiin..... Sain henkilökohtaisesti päästä maistelemaan molempien kisojen reittien muutamaa jaksoa, niin täytyy todeta että nyt pääsee valtakunnan autosuunnistajat oikein tosi hyville reiteille. Ei tarvi ajankuluksi naputella sormia rattiin tai pyöritellä kynää kädessä. Siihen vielä lisämausteeksi tuo hämärän tuleminen, se kuukauden päästä pimiää
Ja lopuksi vielä, muistakaa anoa kotua lupaa sinne Oktobeer Vestivaaleille Autopirttiin, ne on sitte Lauantai- iltana.


Terv: Autopirtiltä Sinne Tänne Ritolaan ajojen tekijät

mmy
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Loka 12, 2015 10:00 am

Re: Autopirtti-ajot & 4.Ritolan Sinne Tänne ajot

ViestiKirjoittaja mmy » To Syys 20, 2018 8:34 pm

Sitä vaan notta, viikko aikaa ilmoittautua molempiin autosuunnistus kisoihin. Molemmat kisat järjestelyineen on edennyt suunnitelmien mukaan.
Reitit molemmissa kisoissa on tehty valmiiksi ja aika hyvältä näyttää. Kilpailukeskuksena molemmissa kisoissa oleva Autopirtti- kahvila/ravintola Ähtärissä valmistautuu autosuunnistuksen alansa huiput ottamaan vastaan.
Kilpailun aikataulusta ilmoitamme heti kun asiat tarkentuu. Tervetuloa kisaamaan ja nauttimaan viikonlopusta Ähtärin, Töysän ja Alavuden maisemiin.

Terveisin: kisojen tekijät