Page 1 of 2

Kanta-Hämeen as-sarja 2013

Posted: Sun Oct 14, 2012 8:47 pm
by HaAS
Forssan Seudun UA tuli valituksi vuoden 2013 sarjan "isäntä-seuraksi". Siinä ominaisuudessa avaamme tulevan kauden sarjatiedoittamisen näin hyvissä ajoin.
Sarjan aloituskilpailu ajetaan Forssassa lauantaina 27.4 kansallisena kisana M,A,B ja C-luokille. E-luokka ajaa kisasta ns. light-version eli lyhennetyn ja kevennetyn version. Tutustumislisenssihän on käytössä jälleen eli B- ja C-luokkiin voi osallistua vaikka ajaisi vain harkkarisarjaa.
Pyydämme nyt kaikkia sarjaan osallistuvia seuroja pikapikaan ilmoittelemaan harkkaripäivistään vaikka tällä palstalla. Kisapäivähän vapautettiin tämän vuoden päätöskokouksessa ja lisäksi suositellaan kisan anomista kansallisena. Pakko se ei ole, mutta kilpailukalenteri kun näyttää vuosi vuodelta "aneemisemmalta" niin saataisiin kansallisia kisoja tällä tavalla lisää. Pitäkääpä siis palavereja ja ilmoitelkaa päivistä. Sarjan aloituskokous on helmikuussa, mutta ne jotka järjestävät kansallisen kisan niin päivämäärä pitää saada vielä lokakuun aikana kalenteriin.

T: Hannu Halme+ muu FoSUA:n väki

Posted: Sat Oct 27, 2012 7:56 pm
by HaAS
Eipä ole vastauksia tullut kisapäiviin. Nyt vauhtia päätöksiin ja tietoa Jari Kulmalalle ja tälle palstalle. Syyskokousten aikaahan nyt eletään eli heti tiedot tänne kun päivä on päätetty. Ilmoitelkaa edes ne ajatellut harkkaripäivät tänne niin saadaan kalenteria hahmolle jo ennen aloituskokousta.

T: Hannu Halme FoSUA

Posted: Wed Nov 07, 2012 11:08 pm
by mikky
Eiköhän Riihimäessä ole taas kesäkuun ensimmäinen tiistai

Mika

Posted: Thu Nov 08, 2012 8:10 pm
by jap
Turenkiin ajateltiin harkkaria 21.5.2013 ja kansallista 18.5.2013

Posted: Mon Nov 19, 2012 10:17 pm
by Esa56
Lopella ennen syksyn arvokisoja ti 13.8.

Esa

Kauden 2013 avauskokous

Posted: Wed Feb 06, 2013 8:09 pm
by HaAS
Kanta-Hämeen as-sarja käynnistyy jo alle kolmen kuukauden päästä :D.
Aloituskokous pidetään Forssan Rantasipissä tiistaina 12.2 klo 18.30 alkaen.
Kaikilta järjestäjäseuroilta toivotaan edustusta tai ainakin tieto kisapäivästä ja vastuu/yhteyshenkilöstä. Kuitatkaa osallistumisenne vaikka vastaamalla tähän viestiin.
Asialistalla normaalijuttujen lisäksi mm. harkkarin ja kansallisen yhdistäminen(lisenssittömät,maksut ym.)
Toivomme runsasta osallistumista seuroilta ja tarjoamme kahvit!

T: FoSUA
Hannu Halme + muut

Posted: Fri Mar 29, 2013 9:43 pm
by HaAS
Kanta-Hämeen as-sarja starttaa käyntiin jo alle kuukauden päästä!
Avauskilpailun tekijöillä on täällä Forssassa pieni ongelma tuosta lumesta. Suunnitellulla reitillä on paikoin vielä metri lunta! No onneksi meillä on noita vanhoja hyviä paikkoja "varastossa" joten kisa ajetaan, mutta joitain suunniteltuja uusia osia joudumme jättämään vielä pois.
Kilpailuhan on kansallinen kisa ja harkkarisarjaa vain E- ja C-luokalle. Kilpailupäivä on lauantai 27.4. E-luokalle on pienimuotoinen koulutus ennen kisaa. Seuraavana päivänä ajetaan Lohjan valikkosuunnistus-sarjan kisa n.30 km Forssasta. Tuo Mamian Kari on hiukan ujo tiedottamaan kisoistaan, mutta hänen kotisivuiltaan löytyy lisätietoa valikoista.
Huono uutinen on se, että tämä Forssan harkkari on näillä näkymin viimeinen kisa jossa kilpailukeskus on Forssan Rantasipi. Hotelli pistää todenäköisesti ovet kiinni ja myös FoSUA saa etsiä uuden päämajan. Toisaalta tämä saattaa avata meille mahdollisuuksia uusien kilpailualueiden käyttöön.

Lumien sulamista odotellen
T: Team HaAS Joni ja Hannu

Posted: Wed Apr 10, 2013 5:42 pm
by Tikkaoja
Moi

Mitenkäs suhtaudutaan harrastajapariin joka ajeli viime keväänä muutaman C:n harkkarin. Nyt pihasta löytyy ainoastaan siviilikalustoa, jota ei haluaisi lähteä pusikkoon naarmuttamaan. Kuitenkin tekisi mieli osallistua kun kerran harkkareita järjestetään.

Saako ilmoittautua E luokkaan kalustovajeesta johtuen? Katsotaanko sitä pahalla, jätetäänkö kilpailun ulkopuolelle, annetaanko karttoja ollenkaan, saako tulla maaliin syömään kisamakkaraa vai pitääkö pysyä kotona?

Sarjan sääntöjä koitin lukea, mutta siellä puhuttiin vaan luokkien nousuista... Erikoistapauspäätöksiä tekee joku delegaatti, joka varmaan tätäkin lukee.

-petteri

Posted: Fri Apr 12, 2013 9:34 pm
by Volvo242
Terve,

AAU:n järjestelytoimikunta kävi tänään ensimmäisellä lupakierroksella ja maastoja tarkasteltaessa näyttää aiotut maastot huonoilta kisan kannalta. Varsinkin jos halutaan ajattaa samoilla seuduilla tulevaisuudessakin.

Täten teimme yksimielisen päätöksen siirtää kilpailua kolmella viikolla, uuden ajankohdan ollessa tiistai 28.5.13, TAUKin ja RiiUAn harkkareiden välissä. Toivottavasti maasto olisi sillon jo kuivunut riittävästi.

Reitti on sarjasääntöjen mukainen, eli reitillä pysyttäessä ei E- tai C-luokkalainen saa autoaan naarmutettua, vaikka ei aina olekkaan kestopäälystettä alla.

Lisäksi on tarkoitus sijoitella reitille muutama S-asema ylemmille luokille ja varmaankin hevosenkenkiäkin voi reitiltä löytyä (jälkiä ainakin oli äsken).

T: Miikka Mäenpää, AAU

Posted: Wed Apr 17, 2013 2:05 pm
by mikky
Tikkaoja wrote:Moi

Mitenkäs suhtaudutaan harrastajapariin joka ajeli viime keväänä muutaman C:n harkkarin. Nyt pihasta löytyy ainoastaan siviilikalustoa, jota ei haluaisi lähteä pusikkoon naarmuttamaan. Kuitenkin tekisi mieli osallistua kun kerran harkkareita järjestetään.

Saako ilmoittautua E luokkaan kalustovajeesta johtuen? Katsotaanko sitä pahalla, jätetäänkö kilpailun ulkopuolelle, annetaanko karttoja ollenkaan, saako tulla maaliin syömään kisamakkaraa vai pitääkö pysyä kotona?

Sarjan sääntöjä koitin lukea, mutta siellä puhuttiin vaan luokkien nousuista... Erikoistapauspäätöksiä tekee joku delegaatti, joka varmaan tätäkin lukee.

-petteri
Moi

Käsittääkseni sarjan sääntöjen mukaan olette oikeutettuja ajamaan E-luokassa, mikäli ette ole ajaneet kansallisia kilpailuja. Mikäli olette ajaneet aiempina vuosina kansallisia niin sarjan ulkopuolella voi kisata E-luokassa.

Mika

Posted: Sat Apr 20, 2013 8:58 pm
by HaAS
"Viimeinen" Rantasipi-AS on nyt valvottu. Molemmat reitit(harkkari ja kansallinen) saivat valvojilta hyvaksynnät.
Olemme erittäin kiitollisia as-väen osoittamaan kiinnostukseen kisaamme kohtaan. Tämän kisan tekeminen on ollut nimittäin harvinaisen hankalaa. Ensin talvi ei luovuttanut otettaan ja sitten kevät tuli lähes yhdessä yössä. Tieluvat olivat jo kunnossa, mutta sitten alkoi tulla "pakkeja". Ensin hevosharrastajat päättivät meidän häiritsevän "kantavia tammoja" ja peruivat ajoluvan. Tämä olisi aiheuttanut jo melkoisen muutoksen suunnitelmiimme. Sitten muutama tie ja pihapiiri suli kuravelliksi ja päätimme unohtaa ne tällä kertaa. Tämä sai aikaan sen, että "pääratamestaaja" Joni joutui muuttamaan kolmessa päivässä kolmasosan MAB-reitistä. Kaiken kukkuraksi Loimijoen rantapenkka päätti sortua Renorin tehdasalueella eli pakko oli jättää tämäkin uusi alue käyttämättä.
Ilmoittautuneiden määrä antaa nyt kyllä paljon uutta puhtia meille. Harkkariin mahtuu kyllä lisää pareja E- luokkaan eli nyt hopi hopi ilmoittautumaan. Reitti on E- ja C-luokilla kovapohjainen ja 70- prosenttisesti asfalttia.
Tervetuloa siis viettämään leppoisaa kevät-iltaa tänne Forssaan.

T: FoSUA:n väki
P.S Muistakaapa Kari Mamian valikkosuunnistus sunnuntaina 28.4 vain 25km Forssasta.

Posted: Tue Apr 23, 2013 11:04 am
by KaleHJJ
Onkohan paikallisissa lehdissä näkynyt Kanta-Hämeen Sarjan osakilpailuja ja pientä ennakkojuttua? Olis kiva tietää! Lähetin tekstin kuvan kera seitsemään eri lehteen yli viikko sitten! Ainoa lehti, mistä tuli vastaus, oli SS.

Ainakin Forssan suunnassa juttu oli Forssan Lehdessä sekä Seutu Sanomissa. Kertokaa vaikka täällä jos satutte näkemään.

Sarjan tiedottaja Kalevi Kaija Forssa

Posted: Wed Apr 24, 2013 7:38 pm
by KaleHJJ
Rantasipi AS:n lähtiksen lisäinfossa lukee, että kisassa käytetään "heppakenkää". Se pitää paikkansa mutta Kanta-Hämeen harkkarissa EI E-luokkalaisilla ole näitä, vain selkeää viivaa!!


Posted: Fri Apr 26, 2013 2:30 pm
by jap
Bongattu 25.4 Janakkalan Sanomissa juttu sarjasta :D

Posted: Fri Apr 26, 2013 6:50 pm
by KaleHJJ
Kiitos tiedosta!!!!!!