Page 1 of 1

IX & X Savitaipale AS - NEZ

Posted: Tue Aug 28, 2012 8:53 pm
by Boss2012
Ulkolaiset ovat majoitusvarauksensa tehneet, joten vapaata tilaa löytyy vielä
Lomakartano Olkkolasta, kysykää huoneita, kimppamajoitusta on saatavilla
myöskin Wanhan Havon Koululta, eija.koivumaki(at)elisanet.fi tai
puh. 050-4311814 tai mökkimajoituksia, esim Saalastin mökit tai
Kiviniemen mökit. / BOSS 2012 /

Posted: Sun Sep 02, 2012 7:03 pm
by Boss2012
Olemme täällä karjalan kankailla miettineet sitä vaan, että kannattais tulla
ajelee, kotimaiset uskaliaat. Ties milloin näillä kankahilla taasen ajellaan, vai ajellaanko ollenkaan. Jälki-ilmoittautua voi, miettikäätte, ettei jää harmittamaan, m/a reitti la pituudeltaan n. 9-kymppiä ja ajaltaan n. kolme tuntinen, ja perjantainkin kisat nimensä mukaiset. / BOSS2012 /

Posted: Tue Sep 04, 2012 5:04 pm
by okulaari
Joo ja pohjalaisten kans on kiva cupitella... :P

Posted: Wed Sep 05, 2012 7:13 pm
by Boss2012
Nez-viikonlopun aikana ruokala toimii kilpailukeskuksessa, on saatavilla eli menu: lämmin ruoka, sisältäen salaatin, leivät ja juoman ja kahvikuppi kaupantekijäisinä ja hintaan 6e.

Ruokala avataan perjantaina klo 16:00 ja tarjoilee ennen kilpailua ja kilpailun jälkeen illalla mahdollisuus ruokailla. Lauantaina avaamme klo 11:00 alkaen ja samoin kilpailun jälkeen mahdollisuus ruokailla, toki menuu vaihtelee. Valitettavasti kisamakkaraa ei tarjoilla, olemme siirtyneet täällä terveellisempiin ruokiin... / BOSS2012 /

Posted: Fri Sep 07, 2012 11:47 pm
by Boss2012
IX Savitaipaleen yöajo saatiin menestyksellisesti päätökseen, nyt on vielä viimeisen voimienkoitoksen aika kymppikisassa ja nämä kankaat on nähty. Sateisesta kelistä huolimatta kaikki meni kai riittävän hyvin kun saatiin enemmän kuin yhdeltä kilpailijalta positiivinen palaute kisasta, mutta enemmänkin osanottajia olisi mukaan mielellään otettu. Paljosta jää vaille kun ei täälläpäin liiku. / BOSS2012 /

Posted: Sun Sep 09, 2012 7:34 pm
by AnssiVee
Suuri kiitos kilpailun järjestäjälle loistavasta kisaviikonlopusta !

Paljon hienoja ja haasteellisia paikkoa. :D

Jotain kuviakin tuli räpsittyä. Niitä myöhemmin...

Terv. Anssi V.

Posted: Sun Sep 09, 2012 8:35 pm
by Boss2012
Lämpimät kiitokset syksyisestä kelistä huolimatta kotimaisille kilpailijoille ja eritoten kiitos ulkolaisille ystävillemme, siitä kilpailuhengestä ja siitä positiivisuudesta, jolla he suhtautuivat yleensä asioihin. Ei poikittaista sanaa, sitä henkeä laji tulee tarvitsemaan tulevaisuudessa täälläkin. Ja se vielä, että oletteko te valmiit niihin muutoksiin, jossa joka millistä ei valitettaisi, vaan toteaisimme, että kilpailussa niitä virheitä sattuu meille kaikille, eikä sitä syyllistä aina haettaisi vaan toisesta, vaan katsoisimme itsekkin peiliin.

En odottanut kiitoksia, mutta kymmenkunta ulkolaista paiskasi kättä ja kiittivät kisoista, kai sekin on merkki jostain?

Karjalan kankaat vaikenevat......

/ BOSS2012 /34/

Posted: Sun Sep 09, 2012 9:06 pm
by AMa
Kiitokset myös omasta puolestani hienoista kisoista! Kaksi kisaa samana viikonloppuna noin pienellä porukalla tarkoittaa käsittämättömän suurta työmäärää meidän harrastajien nautiskeltavaksi.

Eniten harmittaa/kismittää tuo B-luokkalaisten surkea osallistumisinto varta vasten heille järjestettyyn arvosarjaan. Ensin maristaan, että kisoja on liian vähän. Ja sitten kun eteläisen Suomen hienoimmille kankaille kisaamaan pääsisi, nämä onnettomat eivät vaivaudu paikalle! :evil:

Ei kai nuo kankaat kokonaan vaikene, ensi vuonna jälleen täydessä äänessä! :wink:

Posted: Mon Sep 10, 2012 9:08 am
by Pepe
Kiitokset hienoista kisoista ja kaikista järjestelyistä. Kuskikin pääsi välillä keskittymään ajamiseen, eikä pelkästään kartturin omituisiin höpinöihin. Kiitokset myös ensimmäisten maaliinsaapujien lähettämisestä maastoon trailerin kanssa ja kiitokset myös keskisuomeen avusta ja trailerilainasta.

Posted: Mon Sep 10, 2012 11:00 am
by pertti.kokkonen3
B-cupin kisana oivallinen iltapuhde, hieno kilpailu ja maastot aivan mahtavat.
Kyllä näitä kelpais ajella, vahinko vaan, ettei edes kaikkia jotka jotenkin pärjäs ekassa osakisassa, näkynyt. Eivät tiedä mitä jäivät paitsi :cry:

Posted: Mon Sep 10, 2012 6:40 pm
by HaAS
Hienot oli kisat! Kiitoksia Haikosen Amille ja muille hommissa olleille. Toivottavasti huhu seuranne loppumisesta on vain huhua. Vaikka järjestäisitte yhden kisan joka toinen vuosi, niin uskoisin osanottajia riittävän.
Toivottavasti saatte uutta uskoa tekemisiinne tästä NEZ/CUP viikonlopusta. Luulisi naapuriseuroista heltiävän teille tarvittaessa apua jos oma väki ei riitä.


T: Team HaAS Forssa

Posted: Tue Sep 11, 2012 9:11 am
by timo mäkelä
Kiitokset Amille ja muille "puuhapeteille", toivottavasti ette ihan kokonaan vaikene, sen verran mukavaa oli että uudestaankin tultaisiin.

Pual sokke kartturi Turust