Harkkari Oulussa 6.6.

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
LVee
Posts: 697
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:18 pm
Location: Kuopio

Harkkari Oulussa 6.6.

Post by LVee »

Oulussa ajetaan harkkari la 6.6. klo 18, lähtö TB-Kaakkurinhovi. Reitti siviiliautolla ajettava n.1h-1,5h, öbaut 40km. Kartat piirtää Sora, ratamestareina Rape ja Lasse. :roll: Tervetulloo!!!
LVee
Posts: 697
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:18 pm
Location: Kuopio

Post by LVee »

Harkkari ajettiin, kiitoksia kilpailijoille, Soralle jälleen hienoista kartoista ja muille talkoolaisille, joita olikin lähes yhtä paljon kuin kilpailijoita..
Reitti kulki Kempeleen ja Oulunsalon alueilla, "pyöritysjakso" oli Kempeleen ammattikoulun entisellä ajoharjoitteluradalla, jossa ehkä ajettiinkin viimeistä kertaa, sillä maanrakennustyöt ovat jo täydessä vauhdissa kerrostaloja varten. Reitti sai kiitosta siviiliautolla ajettavuudestaan. Kiitoksia myös kilpailijoille rehellisestä palautteesta ratamestareiden yli-innokkaasta "naamiointikikkailusta" joka ei tule toistumaan..ehkä opimme tästäkin jotain..
:D Positiivisin mielin kohti syksyn harkkareita joista seuraava 15.8. Lähiviikkoina selviää sekin että keksiikö porukat vielä lisää ajettavaa tänne pohjolan suuntaan..niitä toivoessa ja odotellessa... :lol: ja näyttää nyt siltä että jollakin porukalla mennään ens lauantaina esittelemään lajiamme tartu rattiin päivälle Vuolijoelle..nuorisossa on tulevaisuus :!:

lämpimimpiä kelejä odotellessa voi katella ajetun harkkarin tuloksia speedy brosin sivuilta
http://www.sbr.suntuubi.com/?cat=46

Lasse V
Post Reply