Seikkailua autolla tai jotain...

Tänne keskustelut, jotka eivät sovellu muihin alakategorioihin.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
LVee
Posts: 630
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:18 pm
Location: Kuopio

Seikkailua autolla tai jotain...

Post by LVee » Sun Jul 17, 2016 4:22 pm

Oon tässä miettinyt että keksiskö sitä jotain seikkailutyyppistä tapahtumaa, jossa käytettäisiin autoa, kuskia ja kartturia. Kartturille tehtävät vois olla muutakin kuin kartan lukemista, jotain pähkäiltävää kuitenkin. Pähkäilyt ois hyvä jos pääasiassa vois tehdä autosta käsin. Pitäisi siis jollakin tavalla ratkaista minne seuraavaksi ajetaan ja josta taas edettäisiin seuraavaan pisteeseen jne… Reitit pitäisi pystyä ajamaan myös uudella autolla ilman mitään lisävarusteiden asentelua. Ainakin mitä olen lukenut nez kisojen sääntöjä, niin Ruotsissa ja Tanskassa autosuunnistukset on enempi pähkäilyä kuin Suomessa. Niistä vois ottaa jotain esimerkkiä. Nyt en ole kuitenkaan miettimässä uutta autosuunnistusta, vaan jotain seikkailutyyppistä juttua, jossa autolla liikkuminen olisi kuitenkin oleellista. Tehtäviä voisi olla monenlaisia, osa pitäisi pystyä ratkaisemaan ilman mitään apuvälineitä, osassa voisi ehkä jostain esim älypuhellinsovelluksesta olla hyötyä. Kuitenkin niin että ylimääräiset vempaimet ei olis tärkeintä, vaan päättelykyky.
Jos jollakin on kokemusta tai muuten vain ideoita tämän tyyppisistä jutuista, niin laittakaapa viestiä: lassevainikainen(at)gmail.com tai soittakaa Lasse 0503095744
ja voi niitä ideoita heitellä tähänkin keskustelun jatkoksi…
Keväällä kokeiltiin Joensuussa porukkasuunnistusta, valikkotyyppinen suunnistus, mutta ei oikein saanut kannatusta alleen.

jari willner
Posts: 237
Joined: Mon Sep 25, 2006 10:50 pm
Location: jyväskylä

Re: Seikkailua autolla tai jotain...

Post by jari willner » Mon Jul 18, 2016 5:29 pm

meillä on täällä ollut näissä viimeisissä harkkareissa monenlaista. kalanruotoa, kartanpalasissa hevosenkenkää ja tuota valikkosuunnistusta. kaikkiin on osallistuttu nykyautolla eikä ole ollut ongelmia sen suhteen.

Post Reply