Suunnistusta Joensuussa lauantaina 14.5.

Tänne keskustelut, jotka eivät sovellu muihin alakategorioihin.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
LVee
Posts: 630
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:18 pm
Location: Kuopio

Suunnistusta Joensuussa lauantaina 14.5.

Post by LVee » Wed Apr 20, 2016 7:14 pm

Lauantaina 14.5. Joensuussa on mahdollisuus harrastaa suunnistusta monella tavalla. Kesäntekijäisten ja Pyöräilykauden avajaisten yhteydessä voi kokeilla ilmaiseksi Fillarisuunnistusta. Olemme Joensuun Vapaudenpuistossa teltalla klo 11.00-13.00, josta voi lähteä noin kilometrin pituiselle testilenkille. Kartat järjestäjältä. Reitin voi halutessaan kulkea kävellenkin. Reitin määrittely on painettu karttaan viivalla, joka poikkeaa perinteisestä pyöräsuunnistuksesta.
http://www.kesantekijaiset.fi/2016/03/3 ... avajaiset/

Klo 14.00 ajetaan Fillarisuunnistus Kontio-Cup 2016 kauden ensimmäinen osakilpailu. Lähtö ja maali Neste Noljakka, Kosti Aaltosentie 1. Reittejä lyhyt ja pitkä, luokkia miehet, naiset ja kimppa. Karttamaksut 5-7€. Reittien pituudet, lyhyt noin 8km, pitkä noin 12km.
http://fillarisuunnistus-fi.webnode.fi/

Klo 17.00 asti ehtii vielä ilmoittautua kaikkien aikojen ensimmäiseen Porukkasuunnistukseen, joka alkaa klo 18.00. Porukkasuunnistuksessa voi käyttää suunnistamiseen ja kulkemiseen mitä tahansa laillista välinettä. Karttoja luetaan älypuhelimella tai tabletilla, paperitulosteita ei ole. Lähtöpaikka on vielä varmistamatta, mutta alustavasti se on ABC Siihtala. Facebook ryhmä on jo, jossa lisätietoa:
https://www.facebook.com/groups/1640717576181066/

Järjestäjänä kaikissa toimii Kontiolahden seudun autosuunnistajat ry.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LVee
Posts: 630
Joined: Tue Feb 17, 2009 3:18 pm
Location: Kuopio

Re: Suunnistusta Joensuussa lauantaina 14.5.

Post by LVee » Mon May 16, 2016 7:21 pm

Lauantaina oltiin Joensuussa järkkäilemässä suunnistustapahtumia. Aloitettiin torilta klo 11-13 esiteltiin Fillarisuunnistusta ilmaiseksi, noin kymmenkunta reitin kiertäjää ja kiinnostuneita oli lisäksi. Yksi fillaristi innostui niin että tuli iltapäivän fillarikisaan, jossa muuten ei osallistujamäärillä hurrattu, 7 fillaristia kiersi reitit. Illan huipennus piti olla kaikkien aikojen ensimmäinen Porukkasuunnistus, ja tipalla oli että ois jäänyt järjestämättä. Olin vienyt maastoon 62 rastikylttiä. Klo 17 mennessä ei yksikään joukkue ollut ilmoittautunut joten olin menossa hiukan myöhässä Siihtalan Absille pelkästään hampurilaiselle ja kahville. Paikalle ilmaantui kuitenkin yks joukkue ja innostimme toisiamme ja päätimme että kisa järjestetään vaikka sitten yhellä joukkueella, eli se on sitten avattu. Eka kisan tarjosimme ilmaiseksi, tätä yritimme torillakin jo mainostaa, ei purrut. Voittajajoukkueessa oli kolme jäsentä, keräsivät viisi rastia, tunnin aikana. "Tarkkailijatiimi" jossa olin mersun etupenkillä juttuseurana keräsi 4 rastia. Voittajajoukkue sain noin 45 euron arvoiset palkinnot repun, fillarilampun ja siihen patterit. Kärrikunkku tarjosi palkinnot, Kiitos. Onnittelut voittajille!!!
Porukkasuunnistus seuraavan kerran jossain joskus jos joku innostuu :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Post Reply