Terveisiä jonnekin, sinne

Tänne keskustelut, jotka eivät sovellu muihin alakategorioihin.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Pepe
Posts: 87
Joined: Thu Dec 13, 2007 10:38 pm

Terveisiä jonnekin, sinne

Post by Pepe »

Tällä nyt ei ole mitään tekemistä viimeaikaisten keskustelujen kanssa, mutta tapahtui että 34v juniori tuli käymään kylässä tänään ja kysyi, että mitä räpläät. Kerroin että katselen AS-sivuja. Sain kuulla että olivat joskus innostamanani osallistuneet ehdotuksestani vaarilta ostamallani Ladallani AS-harkkariin (en mainitse tässä seutua). Poikien hämmästykseksi oli ensin joku katsastus. Sanottiin, että toinen parkkivalo ei pala ja että ei ole asiaa maaliin, jos asia ei ole korjattu. Pojat ajoivat harkkarin, eivätkä koskaan halunnet tulla maaliin, eivätkä myöskään seuraavaan harkkariin.
Pepe
okulaari
Posts: 129
Joined: Sun Oct 16, 2011 9:28 pm

Re: Terveisiä jonnekin, sinne

Post by okulaari »

Näin näitä kilpailijoita sorsitaan. Tässä tilanteessa (tai jo paljon aiemmin) kannattaisi (tai olisi kannattanut) lopettaa moinen pil?un viilaus :)
mikky
Posts: 302
Joined: Wed Sep 27, 2006 8:14 am
Location: Riihimäki

Re: Terveisiä jonnekin, sinne

Post by mikky »

Käsittääkseni autosuunnistuskatsastus on AKK:n virallisesti lupaamaa liikenneturvallisuustyötä, joten katsastus on oltava ja katsastuksessa pitää puuttua vähintään niihin asioihin, joihin poliisikin voisi ohikulkeissa puuttua. Vastuu korjaamisesta pitäisi saada puhtaasti autokunnalle eli tuollaisista "pikkujutuista" vain huomautetaan ja pyydetään korjaamaan mikäli mahdollista ennen lähtöä. Harmillista, että tuollaista on tapahtunut.
Post Reply