Vw Golf mk2 syncro

Autosuunnistuksen ostetaan ja myydään -palsta.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Suamine1
Posts: 5
Joined: Tue May 01, 2018 9:16 pm

Vw Golf mk2 syncro

Post by Suamine1 »

Parivuotta sitten itselle hankittu, M tasollakin voittoihin päässyt golffi joutaisi jollekkin seuraavalle joka haluaa ketterän ja yllättävän etenemiskykyisen ja täysin varustetun kilpurin itselleen.

Auto on vuosimallia 1988 ja alunperin 1,8 mekaanisella ruiskulla varistettu yksilö, kesällä 2018 tekniikka ja sähköt päivitetty nykypäiväisempään ja erittäinpaljon toimintavarmempaan 1,8 sähköisellä ruiskulla varustettuun koneeseen, samalla muutettu sähköjärjestelmä uudemmaksi ja kaikki lisävarustekytkennät tehty uusiksi.

Vakiota tiuhempi perävälitys, pitkä vitonen matka ajoon

Myös alustaa tarkistettu samassa yhteydessä

Korotettu ja parannettu jousitus bilstein vaimentimilla, joustoa on nyt likimain niin paljon kuin tukivarret pystyvät ylipäätään liikkumaan, joustovaraa sisään ja ulos, edessä ja takana reilu 10cm suuntaansa. Maavaraa yli 20cm

Valoina hellan projektorit d2s xenoneilla puolikkailla, xenon pitkät, led lisäpitkät, led sumarit, tieliikennelaillisia tälläisenään, takana led peruutusvalot, näille myös vilautusnappi sisällä.

Vahva panssarointi pohjassa ja helmoissa
Sähkölasi kartturilla, kuskinpuolelle uusi sähkölasinnostin mukaan
Jc-Trip compu jalkanollauksella
Kahdet karttavalot, jalka sammutuksella
Ohjaustehostin
Gti:n jäähdytetyt etujarrut
Puhelin kuulokkeet
Karttapöytä
Gps nopeusmittari
Kartturilla nelipistevyöt omien vöiden lisäksi
Sammutin
Öljynimeytysvarustus
Ea laukku
Kumhon r800 sorapyörät ja kumhon lähes ajamattomat nastapyörät, molemmat harvinaisilla ja halutuilla tunaverkenin todella vahvoilla kilpavanteilla!

Täysin kilpailuvalmis auto, kierretty kisoja ja kerätty pokaaleja niin SM kuin PM tasollakin, itsellä ralliharrastus vie kaiken ajan joten tästä täytyy luopua.

Kesän 2019 toimitti päivittäisen käyttöauton virkaa ja nyttenkin ollut kokoajan liikennekäytössä ja hätävarakulkineena aina tarvittaessa.

Varaosia reilusti mukaan, vaihdelaatikko, takaakselisto, kulmavaihde, vetareita, peltiosia jne jne jne

Yhteys joko puhelimella 0406689017 tai sähköpostilla Suominenvil@gmail.com

Auto Hattulassa, koeajo mahdollisuus ja voidaan käydä vaikka metsässäkin lähiseudulla jos koet tarpeelliseksi. Hintapyynti 3200€
Post Reply