Nuottikuulokkeet

Kaikki autoihin liittyvä tekniikka ja räpellys.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Baas 009
Posts: 230
Joined: Tue Sep 26, 2006 7:19 am
Location: Oopu

Nuottikuulokkeet

Post by Baas 009 » Sat Dec 31, 2011 4:18 pm

Åke meinasi toisaalla että Terratripin luurit olis jotenkin surkeita?
Onks jotain salaista tietoa niistä? Lisäksi jossain projektijutussasi mainitsit että omissa luureissa ei ole lainkaan keskusyksikköä. Minkäslaiset nämä on?

Näitähän on kaikenlaisia, mm. langattomia jne. Nyt vois laittaa linkkejä erilaisista sarjoista ja paikoista mistä niitä saa.

www.tommiengineering.com myy ainakin terratrippiä edulliseen hintaan.
Muitakin toki, mutta yleensä peltorit ja muut ovat vähemmän harrastajaystävällisissä hinnoissa.

Ittellä on kokemusta hyvin vanhasta Terratripin sarjasta, jossa on kyllä ollut vikoja enemmän kuin tarpeeksi. Mutta suurin osa niistä menee ~20 vuoden iän piikkiin.

-Ville

geeza
Posts: 22
Joined: Fri Aug 13, 2010 1:55 pm

Post by geeza » Sun Jan 01, 2012 11:17 pm

Muakin kiinnostaisi tietää mikä Terratripissä mättää, jos mättää. Ovat meinaan kohtuuhintaisia. Veku.netistä kävin kyselemässä ja aika jiirissä oli hinnat tuon Baas009:n linkin mukaisesti. Paketista 2 luurit + clubman pönttö ehkä voisi jotain alentaa. Tai ehkäpä tuon tarve poistuu, nyt kun alkavan kauden vessassa on lattiamatto ja lisää ääntä heijastavaa ikkunapintaa...

Åke
Posts: 495
Joined: Tue Sep 26, 2006 6:54 am
Location: Janakkala

Post by Åke » Mon Jan 02, 2012 8:23 am

Mulla hajos Terraphonesta kuulokkeista kaiutin, tallikaverin autosta meni toisesta kuulokkeesta 1 kaiutin ja toisesta molemmat. Bemarin seuraava omistaja vaihto Terraphonet pois kun taas mykisty kuulokkeet.

Nykyiset Terraphonet on erilaisilla kuulokkeilla, ainakin kuvan mukaan, kuin vanhat, mutta en tiedä onko komponentit silti samoja.

Keskusyksikkö on ihan ok, paitsi ottaa melkoiset häiriöt jos kytkee suoraan auton sähköihin, mutta siitä selviää kun laittaa akun väliin.

Nyt mulla on Starletissa vanhat Peltorit, joissa "keskusyksikkö" on kuulokkeessa, eli vain piuha väliin. Nuokin pätkii ja irronneita liitoksia on jouduttu tinaamaan, ja ääni on aika hiljainen, eli ei mitkään voittajat nekään mutta menettelee.

Post Reply