Nuottikuulokkeet

Kaikki autoihin liittyvä tekniikka ja räpellys.

Valvojat: Moderaattori, Moderaattorit

Baas 009
Viestit: 230
Liittynyt: Ti Syys 26, 2006 7:19 am
Paikkakunta: Oopu

Nuottikuulokkeet

ViestiKirjoittaja Baas 009 » La Joulu 31, 2011 4:18 pm

Åke meinasi toisaalla että Terratripin luurit olis jotenkin surkeita?
Onks jotain salaista tietoa niistä? Lisäksi jossain projektijutussasi mainitsit että omissa luureissa ei ole lainkaan keskusyksikköä. Minkäslaiset nämä on?

Näitähän on kaikenlaisia, mm. langattomia jne. Nyt vois laittaa linkkejä erilaisista sarjoista ja paikoista mistä niitä saa.

www.tommiengineering.com myy ainakin terratrippiä edulliseen hintaan.
Muitakin toki, mutta yleensä peltorit ja muut ovat vähemmän harrastajaystävällisissä hinnoissa.

Ittellä on kokemusta hyvin vanhasta Terratripin sarjasta, jossa on kyllä ollut vikoja enemmän kuin tarpeeksi. Mutta suurin osa niistä menee ~20 vuoden iän piikkiin.

-Ville

geeza
Viestit: 22
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:55 pm

ViestiKirjoittaja geeza » Su Tammi 01, 2012 11:17 pm

Muakin kiinnostaisi tietää mikä Terratripissä mättää, jos mättää. Ovat meinaan kohtuuhintaisia. Veku.netistä kävin kyselemässä ja aika jiirissä oli hinnat tuon Baas009:n linkin mukaisesti. Paketista 2 luurit + clubman pönttö ehkä voisi jotain alentaa. Tai ehkäpä tuon tarve poistuu, nyt kun alkavan kauden vessassa on lattiamatto ja lisää ääntä heijastavaa ikkunapintaa...

Åke
Viestit: 495
Liittynyt: Ti Syys 26, 2006 6:54 am
Paikkakunta: Janakkala

ViestiKirjoittaja Åke » Ma Tammi 02, 2012 8:23 am

Mulla hajos Terraphonesta kuulokkeista kaiutin, tallikaverin autosta meni toisesta kuulokkeesta 1 kaiutin ja toisesta molemmat. Bemarin seuraava omistaja vaihto Terraphonet pois kun taas mykisty kuulokkeet.

Nykyiset Terraphonet on erilaisilla kuulokkeilla, ainakin kuvan mukaan, kuin vanhat, mutta en tiedä onko komponentit silti samoja.

Keskusyksikkö on ihan ok, paitsi ottaa melkoiset häiriöt jos kytkee suoraan auton sähköihin, mutta siitä selviää kun laittaa akun väliin.

Nyt mulla on Starletissa vanhat Peltorit, joissa "keskusyksikkö" on kuulokkeessa, eli vain piuha väliin. Nuokin pätkii ja irronneita liitoksia on jouduttu tinaamaan, ja ääni on aika hiljainen, eli ei mitkään voittajat nekään mutta menettelee.