NEZ Tanska 2018

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Valvojat: Moderaattori, Moderaattorit

juhei
Viestit: 142
Liittynyt: To Syys 28, 2006 6:39 am
Paikkakunta: Bremen

NEZ Tanska 2018

ViestiKirjoittaja juhei » Ma Tammi 29, 2018 10:10 pm

Talvikisan peruuntumispettymyksen lohduttajaksi tanskalaiset ovat avanneet kilpailusivuston NEZ-sarjan kahden ensimmäisen osakilpailun osalta. Tiedot kisoista löytyvät osoitteesta http://nez2018.msjm.dk/.

Linkki menee suoraan lauantain kisaan, mutta klikkaamalla "Friday" pääsee lukemaan perjantain kutsun.

juhei
Viestit: 142
Liittynyt: To Syys 28, 2006 6:39 am
Paikkakunta: Bremen

Re: NEZ Tanska 2018

ViestiKirjoittaja juhei » Ma Maalis 12, 2018 11:22 pm

Reilu kuukausi aikaa Tanskan NEZ-osakilpailuun. Ilmoittautumisohje löytyy NEZ-sivuilta. Muutoksia viime vuoteen ei ole.

Samalla on hyvä muistuttaa AS-stipendistä, jonka KaK jakaa ensikertalaisille. Tarkemmat tiedot löytyvät autosuunnistus.net-sivulta.

Nyt on aika taluttaa kalusto ulos tallista ja päästää se vikuroimaan tanskalaiseen maalaismaisemaan!

anssi
Viestit: 116
Liittynyt: Ti Syys 26, 2006 10:23 am
Paikkakunta: Hausjärvi

Re: NEZ Tanska 2018

ViestiKirjoittaja anssi » Ke Maalis 14, 2018 10:50 pm

Lainataanpas ketterästi tätä Juhan aloittamaa ketjua vaikka jakamaan Tanskan matka- ja yöpymissuunnitelmia. Meillä on perinteinen lähestyminen Turun kautta Viikkarilla keskiviikkoiltana ja tällä hetkellä ei ole tiedossa kuin yksi toinen autokunta pohjoisen suunnasta tähän kyytiin. Mahdollinen syntyvä letka, jos kukaan kärryvauhtia jaksaa junnata meidän kanssa, kiertää Helsingborgin lautan kautta.

To-pe yöksi on suunniteltu välilaskua Fynin saarelle Middelfartiin (Severin). Sinne on näillä näkymin kokoontumassa jo 3 autokuntaa. Huoneita on ollut saatavilla ja minullakin on yksi ylimääräinen varaus (2hh) jos jotakuta kiinnostaa.

Kilpailunjärjestäjä mainostaa Landalin mökkikylää, mikä voisi olla ihan kiva paikka kokoontua kisapäiviksi isommallakin joukkiolla. Mutta huonetarjonta on ollut vähän epämääräistä joten omat varaukset pe-su on vielä tällä hetkellä kiinni Laasby Kro:ssa (samalle porukalle kuin Severin).

Onkohan Landalin majoitukseen jo tiedossa menijöitä? Ilmeisesti siellä olisi tarjolla (pari päivää sitten ) ihan kilpailukykyiseen hintaan vähän suurempia asuntotyyppisiä kämppiä johon mahtuisi 4 henkeä hyvin. Niitäkin voisi vielä harkita jos vältettäisiin porukan hajoamista ympäri lääniä omiin kolosiin.