Ilvesajo-AS-Cup 20.2. - ilmoittautuminen avattu

Ennakkotietoa kilpailuista, tuloslinkkejä ja kisojen jälkipuintia.

Moderators: Moderaattori, Moderaattorit

Post Reply
Volvo242
Posts: 161
Joined: Mon Sep 25, 2006 9:29 pm
Location: Loppi

Ilvesajo-AS-Cup 20.2. - ilmoittautuminen avattu

Post by Volvo242 »

Kanta-Hämeessa tehdään tuttuun tapaan konkreettista työtä autosuunnistuksen eteen. Vaikka talvi on taas näyttänyt molemmat puolensa, Ahveniston Autourheilijoiden tämän kauden ensimmäisen AS-arvokilpailun reitin teko on täydessä käynnissä.

Kansalliseksi kilpailuksi suunnitellun Ilvesajo-AS:n luokkatarjontaan lisättiin lajin hengissäpysymisen varmistamiseksi cup-luokka, mutta V-tyylillä ei Hämeenlinnassa tulla ajamaan.

B- ja C-luokkalaisten cup-sarjan avaavan Ilvesajo-AS-Cupin ilmoittautuminen on avoinna KITI-kisapalvelussa 14.2. kello 22 saakka. Cup-luokan lisäksi AAU:n AS-kilpailussa ovat kansalliset luokat M, A ja C. Kaikki luokat on tarkoitettu koko Suomen AS-harrastajille.

Tervetuloa Ahveniston Autourheilijoiden ensimmäiseen tänä vuonna järjestämään autosuunnistuksen arvokilpailuun! Se toinen Ahveniston AU:n AS-arvokilpailu on lauantaina 27. elokuuta ajettava NEZ Härkätien Lenkki.

T:AAU:n AS-väki
Subaru Leone RX 4WD -85
HaAS
Posts: 159
Joined: Tue Sep 26, 2006 11:36 am

Re: Ilvesajo-AS-Cup 20.2. - ilmoittautuminen avattu

Post by HaAS »

Pahoittelut sinne naapurikaupunkiin päin. Omituisia ovat kelit. Tuosta otsikkokuvasta päätellen ei tilannetta olisi enää parin päivän pakkasilla pelastettu. Ratamestaritkin olisivat tarvinneet jo kahluuhousuja kun kontioista alkoi varret loppua :cry: . Todella harmittava juttu myös tuo pitkän talvikilpailujen perinteen katkeaminen. Mutta yrityksen puutteesta ei voi teitäkään syyttää, sananmukaisesti "saappaat jalassa" kaaduitte.

Eli kesää kohti
T: Team HaAS Hannu Halme
Post Reply