Page 1 of 2

Hanaa-sarja 2012

Posted: Thu Mar 08, 2012 9:09 pm
by SVee
Kuten olette jo varmaan huomanneet, Hanaa-sarjan sivut on päivitetty. Linkki löytyy tuosta etusivulta. Kilpailujen suunnittelu on kovassa käynnissä. Muistakaapa laittaa loma-anomusta vetämään heinäkuun viimeiselle viikonlopulle ja auton nokka kohti pohjoista. Luvassa on pohjoisen taikaa ja unohtumattomia elämyksiä. Ehkä ennen kokemattomia alueita...
Lähempänä sitten lisätietoa Alue1:n sivuilta. Tervetuloa!
Toivoo: Koko pohjoisen as-väki

Posted: Sun May 20, 2012 7:33 pm
by LVee
Hanaa sarjasta löytyy siis jatkossa lisätietoa Alue 1 :sen uudesta osoitteesta:
http://autosuunnistus.fi/
Kisojen kutsut on jo työn alla ja julkaistaan kuun vaihteen tienoilla...

Eikan Polku 2012

Posted: Tue May 29, 2012 7:33 pm
by Eikka
2012 Hanaa-sarjan kisoista ensimmäisenä kutsun sai Kitiin auki 28.7.2012 ajettava Eikan Polku, ilmoittautuminen on nyt avattu. Kisa noudattaa tyylillisesti edellisiä, vuosina 2005 - 2008 ajettuja Eikan Polkuja. Tervetuloa kisaamaan!
t. Ratamestari-Eikka

Posted: Mon Jun 11, 2012 7:56 pm
by LVee
Vesipekan lenkki, kutsu ja ilmoittautuminen avattu KITISSÄ.

Posted: Tue Jun 19, 2012 4:28 pm
by SVee
No niin, nyt on viimeisenkin Hanaa!-sarjan osakilpailun ilmoittautuminen avattu KITIssä. Majoitustarjous ilmestyy ihan lähiaikoina Alue1:n sivuille ja tännekkin tulee tietoa asioiden varmistuttua.

Majoitustarjous Raahe

Posted: Mon Jun 25, 2012 4:58 pm
by SVee
Hanaa!-sarjaan tuleville majoitustarjous löytyy seuraavasta osoitteesta: http://autosuunnistus.fi/index.php/vp-l
Käykääpä tutustumassa. Jos tulee jotain kysyttävää/kommentoitavaa sarjaan liittyen, niin voipi laitella s.postia: seppo.vainikainen(at)dnainternet.net

Posted: Sat Jul 07, 2012 3:10 pm
by LVee
Laitoin eilen lehdistötiedotteen Hanaa-sarjasta paikallisiin lehtiin. Kaleva muokkas siitä jutun ja julkaisi sen. Tässäpä tämä:

http://sbr.suntuubi.com/?cat=81

Posted: Fri Jul 13, 2012 1:03 pm
by SVee
Pari viikkoa vielä vuoden 2012 Hanaa!-sarjan alkuun. Koittakaa kestää. Perjantai-illan Vesipekan lenkistä näyttäs tulevan hiukan pidempi, kuin kutsussa ilmoitettu 2h. Sekös kaikkia harmittaa :wink:
Kilpailukeskuksena toimivaan Kuntokeskus Vesipekan kahvioon on tulossa ruokaa ja monenlaista purtavaa. Kahvio on avoinna kisailtana niin kauan, kuin tarvis on. Ja pihalla on grilli kuumana.
Ilmoittautuneita on jo tipahdellutkin jonkin verran. Tutustumislisenssillä ajavat, muistakaa, että ilmoittautuessa täytyy olla jonkin seuran jäsen. Eli ID-numero pitää olla, että voidaan hyväksyä kilpailuun. Tutustumislisenssiläisethän ilmoittautuu alue1:n sivuilla.
Nyt kaikki harrastajat viettämään AS-viikonloppua pohjoiseen! Tulossa varmasti mielenkiintoisia kilpailuja. TERVETULOA!

Posted: Tue Jul 17, 2012 5:34 pm
by SVee
Alue1:n kilpailijoille muistutus: Tulevassa Hanaa!-sarjassa ratkotaan myös aluemestaruudet. Nyt on titteleitä tarjolla! Ja kaikille kasapäin nousupisteitä!

Eikan Polku

Posted: Fri Jul 20, 2012 10:41 am
by Eikka
Vielä pari päivää aikaa ilmoittautua Hanaa!-sarjan kisoihin!

Eikan Polku saa mittaa hiukan kutsussa mainittua enemmän, ihanneaika tulee olemaan M:llä, A:lla ja B:llä karvan alta 3h ja kilometrejäkin on kutsussa kerrottua enempi. C:llä reitti on hiukan tätä lyhyempi.

Neljän edellisen Eikan Polun, 2005 - 2008, aikana kilpailijat pääsivät maastoihin, joissa ei aiempina vuosina oltu kierrelty.Sama linja pitää edelleen, neljän edellisen Eikan Polun maastoja ei koluta kuin nimeksi. Suunnistamista tulee riittämään reilusti, tarjolla on kangasta, sorakuoppaa, pusikkoa, hylättyjä taloja ja autioita pihoja... ja siirtymät ovat minimissään.

Lähtöjärjestys

Posted: Sat Jul 21, 2012 10:00 am
by SVee
KITIssä on julkaistu lisämääräys koskien lähtöjärjestyksen arvontaa. Käytämme lähtöjärjestyksen arvonnassa CUPista, osin soveltaen, tuttuja arvontakoreja. Tällä käytännöllä takaamme kaikille tasapuoliset lähtöasetelmat.
Kalevassa uutisoitiin eilen, että Oulun keskustan hotellit ovat täynnä. Oulussa on samaan aikaan Qstock-festivaalit.

Posted: Mon Jul 23, 2012 12:39 pm
by SVee
Ilmoittautuminen loppui eilen ja kilpailijamäärät selvillä. Mukava määrä kilpailijoita. Toivotamme oikein paljon tervetulleeksi tänne pohjoiseen!
Tänään myöhemmin julkaistaan vielä lähtölistat ja kilpailijaohjeet. Jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista ALUE1:n sivuilla. T:pohjoisen as-väki

Eikan Polku, kisakeskus

Posted: Tue Jul 24, 2012 9:38 pm
by Eikka
Eikan Polun kisakeskuksena toimivan Jokikeskuksen Puukerho-ravintolassa on mahdollista syödä noutopöydästä lounas ennen (ja) tai jälkeen kisan. Noutopöydässä on lauantaina lohikeitto, lihapullat, savuporokiusaus ja jälkiruokana vadelmakiisseli + salaatit, leivät ja juomat, tämä paketti hintaan 8,50.

Kilpailualueet

Posted: Tue Jul 24, 2012 10:28 pm
by Ari Varjonen
Olisko mahdollista saada punakilpisiä varten kilpailualueet Raahen ja Oulun kisaan. Vai oliko tuo tieto jossain ??

Kilpailualueet

Posted: Wed Jul 25, 2012 11:14 am
by SVee
Pahoittelut unohduksesta. Jäivät pois noista kilpailijaohjeista.
Kilpailualueet ovat seuraavat:
Vesipekan lenkki: Raahe ja Siikajoki
Yöttömän Yön AS: Oulu ja Kempele

T:Kilp.johtaja Seppo